VR Uitje

0 beoordelingen

Betreed de virtual reality room en speel de vetste games met je eigen lichaam. Kies uit 6 categorieën op 5 niveaus en speel oculus games en leap motion games. Ontdek de nieuwste technieken van VR en strijd er helemaal op los tijdens de speciale VR experiences.

Beste VR Games

Op zoek naar een vernieuwend dagje uit? Probeer eens de VR experience in Dordrecht, powered by VR Room. In de virtual reality room speel je met oculus rift en motion control. Unieke ervaring door in een andere wereld te stappen.

VR games zijn in 5 moeilijkheidsgraden te spelen. Kies ter plekke uit één van de 6 categorieën; Battle&Shooter, Fun, Exploring, Sports, Creative en Horror. De oculus games speel je met controllers in je handen, de leap motion games speel je met alleen je handen. Zo ben je nog vrijer aan het bewegen.

Oculus Rift en Leap Motion Games

Kies uit ongeveer 35 games het spel dat bij jou past. Hierbij slechts een greep uit ons assortiment met VR games:

SUPERHOT
Een vette en super unieke game waarbij je niet zomaar in de rondte schiet. Alles gaat in slow motion aan je voorbij. De oculus sensor registreert precies wat jij doet en kopieert dit naar je tegenstanders. Beweeg jij, dan bewegen zij ook. Schiet jij, dan schieten zij ook. Het stoppen van kogels en het vangen van pistolen wordt op deze manier een stuk makkelijker. Ga de strijd aan in deze VR shooter game.

Flappy Arms
Een spel geïnspireerd op Flappy Bird. Door met je armen te ‘fladderen’ vlieg je over gebouwen, steden en natuurgebieden. Jij hebt middels motion control de controle over je vleugels. Ook leuk voor kinderen om te spelen.

Hold My Beer
In een omgeving vol cafés en uitgaansgelegenheden moet jij je letterlijk staande zien te houden. In de VR wereld ben je beschonken en moet je allerlei opdrachten uitvoeren. Weet jij alles heel te houden in de VR room?

Masterpiece
Voor de creatieveling is er ook een VR game waar je kunst mee kunt maken. Je bent in het museum aan het werk aan je eigen ‘masterpiece’. Deze VR game biedt je de mogelijkheden om te ontwerpen wat je wil en het van alle kanten te bekijken. Tevreden over het resultaat? Dan plaats je het in het VR museum. Ook leuk voor kinderen om te spelen.

Operation Warcade
Een echte VR shooter game waar je helemaal los kunt gaan met je vr controller. Je hebt verschillende wapens tot je beschikking dus haal helikopters uit te lucht en val je tegenstanders aan door messen te gooien, te schieten met laserguns of door goed te richten met pijl en boog. Een echte oorlogsgame die tot leven komt in de virtual reality world.

Affected The Manor
Durf jij een rondje te maken in het meeste geïnfecteerde landhuis in de VR wereld? Kom oog in oog te staan met je grootste angsten en ontdek alle hoeken van de VR room. Een echte thriller game in de virtual reality world, zou het daar bij blijven…?

Combinatie VR games

De VR experience is alleen in Dordrecht te beleven en duurt 90 minuten inclusief uitleg. Je groep moet uit minimaal 4 personen bestaan, je speelt alleen en de rest kan meekijken op het scherm. Erg leuk om elkaar te zien spelen tijdens het VR uitje. Vervolgens samen nog een activiteit doen is ook mogelijk. Kies voor één van de combinaties van VR uitje met een escaperoom, citygame of workshop.

Horeca mogelijkheden

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

 

 

 

Prijzen en tijdsduur

90 MIN
VR UITJE
  • Uitleg Games en Techniek
  • Speel Unieke VR Games
  • Kijk mee op het scherm

€ 24,95 p.p.

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.