Urban Street Golf Golfen door jou stad of dorp!

0 beoordelingen

Urban Street Golf, letterlijk wordt met urban niets anders dan straatcultuur bedoeld.

Daar zou je niet aan denken tijdens een ‘’gewoon’’ potje golfen. Daarom is Urban Street Golf zo leuk, het wordt gespeeld midden in jou stad of dorp! Er word een spannend parcours uitgezet waarbij allerlei objecten de ‘’holes’’ zijn. Denk bijvoorbeeld aan een prullenbak, boom, lantarenpaal of een half-pipe. Raak jij in zo min mogelijk slagen het object? Ga dwars door de straten van jou stad of dorp en win het spel en bekroon jezelf als Urban Streetgolfer van jou stad of dorp!

Naast onze vaste cityholes is het ook mogelijk een parcours uit te zetten rondom uw bedrijf of in een naburig park. Kies eens iets anders en speel Urban Street Golf, een hilarisch uitje voor een aantrekkelijke prijs!

Vanaf minimaal 12 personen tot max. 50 personen
12 tot 20 personen = 23,50 incl BTW
21 tot 30 personen = €22,50 incl BTW
31 tot 50 personen = €21,50 incl BTW

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.