Unieke American Football clinic!

1 beoordelingen

Een uniek en sportief begin van het vrijgezellenfeest

Ervaar een American Football clinic!

Sportief, uniek en een echte beleving – dat is een vrijgezellenfeest bij Pro Football Clinics! Met een American Football clinic word je flink uitgedaagd - de shoulderpads, helmen en jerseys hangen in de kleedkamers en op het veld staan alle stootkussens en blockmachines voor jullie klaar. Voor de vrijgezel hangt er natuurlijk een andere outfit klaar. Die mag de warming-up in het mascotte pak. Na afloop lekker bijkomen van de American Football clinic met een borrel of barbecue.

Ieder onderdeel van American Football

Leer gooien en vangen met zo’n ovale bal en misschien schuilt in jouw wel echte Quaterback. Ervaar hoe het is om voor elkaar te blocken, je gaat de stootkussens tacklen en leert hoe je die bal tussen de palen moet trappen. Jullie combineren dit allemaal in een partijspel onder begeleiding van 1 van de instructeurs.

Contact voornamelijk op stootkussens en machines

Het contact gedeelte van de American Football clinic is voornamelijk op speciale stootkussens en blockmachines. Iedereen kan zijn eigen intensiteit bepalen en kan zo hard gaan als hij of zij zelf wilt. Hierdoor is de clinic voor iedereen, van totaal ongetrainde tot en met topsporters, toegankelijk en staat plezier tijdens de clinic centraal.

Herinnering aan de American Football clinic

Laat een officiële American Football jersey bedrukken met de bijnaam van de vrijgezel of deelnemers. Gelijk een grappige outfit voor de rest van de avond en een leuke herinnering van de American Football clinic. Om later nog een keertje over te gooien met je vrienden kan je ook een American Football kopen.

Heerlijke afsluiting

Na alle inspanning is het gezellig napraten en vertellen de instructeurs over hun American Football ervaringen. Jullie sluiten de dag op een feestelijke manier af met een drankje en er is keuze uit verschillende soorten barbecues (ook vegetarisch en halal). Zo wordt de American Football clinic een onvergetelijk deel van het vrijgezellenfeest!

Tarieven & Prijzen

 • American Football clinic vanaf                         € 28,50 p.p.
 • Officiële bedrukte American Football jersey    € 75,-
 • American Football                                            € 30,-
 • BBQ vanaf                                                        € 14,- p.p.
 • Drankpakket unlimited*                                     € 15,- p.p.
 • Drankpakket limited (3 drankjes per persoon)  € 7,5 p.p.
 • Jasper 2019-10-30 12:13:20
  We hebben een super leuke middag gehad met Richard en Nick. De jongens zijn super enthousiast. We hadden nooit verwacht dat American Football zon gave sport is. Zelfs de minst sportieve persoon, Sem :D, die ik ken vond het leuk om te doen!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.