TOP locatie vrouwen

1 beoordelingen

Wij zijn de vrijgezellenfeest specialist van Nederland. Op de zaterdag avond organiseren wij een BBQ met entertainment. De a.s. bruid speelt in de hoofdrol. Deze feestavond incl. entertainment (Zanger – DJ – Karaoke) kost € 36,50 incl. 5 drankjes p.p.

Ook overdag hebben we verschillende arrangementen:

Gooische Vrouwen: Speel samen met je vriendinnen de hoofdrol. Jullie worden omgetoverd tot Cheryl, Anouk, Claire en Willemijn en beleven de gekste avonturen.

50 Tinten Grijs: 3 verschillende varianten van stout tot extreem ondeugend. Erotische bonbons maken – Piemel Pimpen – paaldansen en nog veel meer.

Sweep Out: De grootste hindernisbaan van Nederland. Red Megaballs – Punchkiss – Swingout – Rollingwave en nog veel meer.

The Bachelor Party Night : 5 uur lang feesten , dansen, drinken, eten en veel entertainment. Het meest geboekte feestje voor avond feestje. Hole in the Wall – The Voice of Denmark – Holland zingt Hazes – Dance workshop – Karaoke – DJ – Zanger.

Vrijgezellenfeest aanbieding

3 uur Sweep Out met 8 hindernisbanen – BBQ – 5 drankjes – Entertainment tijdens de avond

van € 91,50 voor € 79,00

VVC is de vrijgezellenfeest specialist van Nederland.

van € 91,50 voor € 79,00 (zie de website voor actuele prijzen)

  • José Koning 2017-01-11 09:14:40
    Wij hebben het vrijgezellenfeest van onze vriendin hier gevierd. Gooische Vrouwen was erg leuk ook de video die we meekregen was een heel leuk aandenken aan deze dag. Ze weten ook een feestje te bouwen. Met name de feestavond Party Night was heel erg leuk mede door de vele spelletjes die gedaan worden.

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.