Tandemsprong voor de vrijgezel Skydive Zeeland.

4 beoordelingen

Tandemsprong
Maak her vrijgezellenfeest voor de vrijgezel onvergetelijk door hem een tandemsprong aan te bieden. De tandemsprong is de eenvoudigste manier om kennis te maken met parachutespringen. U hoeft er bijna niets voor te doen. Alleen een dosis durf en motivatie zijn voldoende. Tijdens een inleidend instructie legt één van onze instructeurs uit wat u te wachten staat. Dan stapt u het vliegtuig in en wordt u vastgekoppeld aan uw instructeur. Op een hoogte van minimaal drie kilometer schuift de deur open en samen met de jumpmaster valt u met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur naar beneden...

Tijdens deze absoluut indrukwekkende ervaring, kunt u genieten van een schitterend panorama. Het hele eiland ligt letterlijk onder u. Na een halve minuut opent zich boven uw hoofd een extra grote parachute. Hiermee zweeft u zachtjes, hangend aan uw jumpmaster, terug naar Zeeuwse bodem. Vlak voor familie, vrienden en toeschouwers maakt u een perfecte landing; als een veertje bereikt u de grond. Voor de tandemsprong is geen medische verklaring nodig.

U kunt van uw sprong een foto/videoreportage laten maken (leuk voor later!!). De video is een handycam reportage. Deze kan bijgeboekt worden voor €75,00.

Van November tot en met Maart zijn wij alleen geopend op aanvraag en alleen op zaterdag.

 • Rianne DEkker 2017-05-21 23:34:19
  Prima ontvangst. Leuke mensen. Leander en Jan waarmee wij als vrijgezellenfeest mee mochten springen .... goede uitleg, je voelt je helemaal op je gemak en de ervaring om te springen ........... niet uit te leggen ..... ge-wel-dig! Hoop het nog een keer mee te mogen maken!!
 • Liefooghe Nadine 2017-05-21 23:35:09
  Super ervaring na een droom van aantallen jaren. Ontvangst en coaching super. En dit nog allemaal in een adembenemende omgeving. Wat moet er nog meer ? Om nooit meer te vergeten. Een aanrader !
 • Hel Koen 2017-05-21 23:35:38
  Belevenis om nooit te vergeten!
 • Maxim Pichard 2017-05-21 23:36:20
  Het was geweldig wat een leuk bedrijf Prachtig uitzicht en fantastische begeleiding

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.