SurfKaravaan

2 beoordelingen

Surf’s up
Surfcultuur, zon, zee, strand en actie op het golfsurfstrand van Ouddorp. Op 20 minuten van het nachtleven van Renesse en 30 minuten vanaf Rotterdam. Beleef met de aanstaande bruid(egom) de kick van het surfen of Stand Up Paddle boarden. De instructeur van SurfKaravaan geeft niet alleen een les die aansluit bij de dynamiek van jullie groep, maar maakt ook heldhaftige actiefoto’s en een Hawaiiaans staatsieportret waarmee op de bruiloftsdag zeker indruk zal worden gemaakt.

Het surfen en Stand Up Paddle boarden is inclusief wetsuits, boards en natuurlijk de actiefoto’s.

Prijzen:

 • Workshop surfen of stand Up Paddle boarden van 1,5 uur: € 25,- p.p. vanaf 6 personen
 • Workshop surfen of stand Up Paddle boarden van 2 uur: € 30,– p.p. vanaf 6 personen
 • Combinatie workshop surfen en Stand Up Paddle boarden (3 uur): € 37,50 p.p. vanaf 6 personen
Bij 8 personen doet de bruid(egom) in spé gratis mee.

Reserveren is eenvoudig, bel of mail de datum van de vrijgezellendag en met hoeveel mensen je komt feestvieren.

Ook mogelijk: dagvullend programma
Het strand bij onze surfschool is aangewezen als gevaarlijke sporten zone. We kunnen de dag aanvullen met andere extreme sporten zoals powerkiten, blokarten of kitebuggyen. Wil je een relaxt programma kies dan voor bijvoorbeeld een potje beachvolleybal, strandjuttergolf of beachyoga. Laat ons weten welke activiteiten je interesse hebben, wanneer de vrijgezellendag is, met hoeveel personen je komt en we zullen een passend programma inclusief prijzen opstellen.

Culinaire verwennerij
De strandtent naast de surfschool staat bekend om haar uitstekende keuken. Je kan er ook lekker chillen en borrelen. Hierdoor kunnen we je vrijgezellenfeest makkelijk aan vullen met een hapje en een drankje, een compleet verzorgde BBQ of een eetfestijn op maat.

Bereikbaarheid:
SurfKaravaan ligt in Ouddorp op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. De surfschool ligt direct aan de N57 en is makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam, Zeeland en Brabant. Het parkeren is gratis. Wil je ’s avonds stappen? Renesse ligt op slechts 20 minuten afstand en Rotterdam op 30 minuten. Wil je zelf liever niet rijden?

Prijzen:

 • Workshop surfen of stand Up Paddle boarden van 1,5 uur: € 25,- p.p. vanaf 6 personen
 • Workshop surfen of stand Up Paddle boarden van 2 uur: € 30,– p.p. vanaf 6 personen
 • Combinatie workshop surfen en Stand Up Paddle boarden (3 uur): € 37,50 p.p. vanaf 6 personen
Bij 8 personen doet de bruid(egom) in spé gratis mee.
 • Jeroen 2014-06-19 14:35:38
  Na het vrijgezellenfeest gelijk stoked aan het surfen! Ik ga nog steeds terug. Leuke Surfschool, relaxte sfeer, gezellige mensen, en een prima strandtent!
 • Sandra 2014-06-19 14:41:13
  Ik had een top vrijgezellendag bij surfschool SurfKaravaan met echte surfsfeer!! Wat leuk en idyllisch gelegen is deze relaxte en bijzondere golfsurfschool. Extra verrassing was de zeehond die tijdens de surfles nieuwsgierig kwam kijken: thumbs up!!!!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.