Stuntman voor 1 dag

1 beoordelingen

Ervaren stuntmensen uit de filmindustrie gaan je begeleiden in diverse workshops en maken je wegwijs in de bijzondere wereld van stunts en special effects. Spannende, veilige en vaak ook hilarische workshops. Tijdens de workshops draaien we de actiescenes mee op camera. De actiebeelden die we tijdens de workshops draaien kijken we na het event gezamenlijk terug. Later bewerken we de beelden en zetten die, al dan niet met password, online. Kunnen de gasten snel aan familie of vrienden laten zien dat zij Stuntman(M/V) zijn geweest, al was het maar voor een halve dag!

Vanaf €39,50 per persoon

  • Henk 2017-03-23 11:55:13
    Geweldig gelachen. Aanrader met toffe instructeurs...!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.