Speel Archery Tag op iedere locatie!

6 beoordelingen

Speel ‘Capture the Flag’, ‘Dogdeball’ of ‘One for All’ in de tuin, in een park, binnen in een sportzaal of juist in het bos, in uw bedrijfspand of op een grasveld.

Dit spel inclusief bunkers is overal te spelen!

De vrijgezel of jarige krijgt het zwaar te verduren in deze workshop.

Probeer pijlen te verzamelen die op de grond liggen om je munitie aan te vullen of vang een rondvliegende pijl om je medespelers weer in het veld te krijgen!

Meest geboekte combinatie voor een vrijgezellenfeest is Archery Tag met Bubbleball.

Op Bubbleball krijg je 50% korting!

Vraag naar de vele mogelijkheden!

Vanaf prijs per persoon; v.a. 12.50

 • Luke 2019-03-14 16:40:23
  Ik wilde voor mijn broer een sportief vrijgezellenfeestje organiseren. Archery Tag leek mij dus echt wel iets om te gaan doen. Met dank aan de instructeur van Sportproductions en het snelle contact heeft het vrijgezellenfeestje de nodige sportieve actie gehad naast al het gezellige bier! Een enorme aanrader voor iedereen!
 • Jop 2019-03-18 12:23:53
  Laatst heb ik tijdens ons vriendenweekend Archery Tag gespeeld met Sportproductions. Top activiteit! Voorafgaand aan het evenement werd er duidelijk en snel gecommuniceerd en bij aankomst op locatie stond alles al klaar! Daarnaast was de instructeur die ons begeleidde erg meedenkend en begeleidde hij het spel top!
 • Nathan 2019-03-18 14:19:17
  Gezocht naar een sportieve activiteit en terecht gekomen bij Archery Tag. Echt een aanrader. Spontane instructeur. Prima communicatie in de voorbereiding. Mee gezocht vanuit Sportproductions naar locatie. In de bossen gespeeld, heel gaaf. Achteraf nog een leuke foto gekregen. Volgende keer weer!
 • Pien 2019-03-21 01:09:35
  We waren met een grote groep fanatieke dame’s tijdens het vrijgezellenfeestje van onze beste vriendin. Het leek ons een super vet spel en dat was het ook. De opbouw en service rondom Archery Tag was perfect. Goed en snel contact met de organisatie en een leuke instructeur. Top verzorgd dus!
 • Bas 2019-05-01 09:28:54
  Tijdens het vrijgezellen feest wat wij hebben georganiseerd dachten we dat het wel leuk zou zijn om er iets sportiefs in te verwerken. Samen met 10 anderen hebben wij archery tag gespeeld, dat is ons erg bevallen. De begeleiding tijdens het spel was top en de activiteit zelf was goed over na gedacht.
 • Bas 2019-05-01 09:29:43
  Tijdens het vrijgezellen feest wat wij hebben georganiseerd dachten we dat het wel leuk zou zijn om er iets sportiefs in te verwerken. Samen met 10 anderen hebben wij archery tag gespeeld, dat is ons erg bevallen. De begeleiding tijdens het spel was top en de activiteit zelf was goed over na gedacht.

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.