Skutsjesilen, overnachten, stappen, bbq-en

0 beoordelingen

Op zoek naar een origineel (actief) vrijgezellenfeest? Dan is een dag of weekend skûtsjesilen iets voor jouw groep! In overleg met de organisator maken we er een onvergetelijk feest van. Er is van alles mogelijk: bijvoorbeeld overdag actief door Friesland crossen met een skûtsje, ‘s avonds uit eten en op stap of relaxed op het water, af en toe plonzen, overnachten op een eilandje met barbecue en kampvuur. Tijdens het varen zijn een enthousiaste schipper en maat aanwezig, zij denken graag met jullie wensen mee.  

Op slechts 5 kwartier rijden van bijvoorbeeld Utrecht of Amsterdam ligt het dorpje Akkrum waar de schepen op jullie liggen te wachten. Na een korte uitleg gaan we het water op en maken we er een mooie dag van. Op onze schepen is een toilet en een keukentje met koelkast aanwezig. Je kunt aan boord met max. 20 pers. overnachten. Het is mogelijk om de drank en het eten zelf mee te nemen maar dit kan ook door ons verzorgd worden.

Prego Zeilzwerven verzorgt al ruim 25 jaar zeiltochten; van bedrijfsuitjes tot vrijgezellenfeesten; één dag of meerdere dagen.

De prijzen zijn incl. bemanning. excl eten en drank voor groepen tot max 20 pers.

             dag zeilen € 630,- zaterdag

             dag zeilen € 605,- zondag

             dag met overnachting € 890,-

             Weekend vanaf  € 1145,-

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.