RIB varen

0 beoordelingen

Schiet over het water met snelheden tot wel 90 km/h! Spring over de golven en kom los uit het water! RIB varen is een fantastische beleving voor groepen die zoeken naar een echte uitdaging. Natuurlijk krijgt u vooraf een gedegen instructie, een automatisch reddingsvest en een speciaal zeilpak. RIB varen is een perfect onderdeel voor een echt uitdagend vrijgezellenfeest! Wilt u een hele dag genieten van een spectaculair programma? Het RIB varen combineren wij dan graag voor u met andere spectaculaire onderdelen tot een dag vullend evenement. Hierbij kunt u denken aan blokarten, powerkiten, outdoor lasergame of een schietclinic. RIB varen is een onderdeel dat zorgt voor adrenaline, spanning en een ultiem gevoel van vrijheid! Deze activiteit is zowel voor mannen als vrouwen Geweldig!

 

Zie de website van de adverteerder, klik op de link onderaan de deze pagina.

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.