Ready to Marry

1 beoordelingen

Staat één van jullie op het punt om in het huwelijksbootje in te stappen? Dan moeten we eerst even testen of ze wel klaar is voor een vent! Presteren in het donker, een serenade zingen en haar mannetje (of vrouwtje) staan tijdens enkele pittige opdrachten zoals een vrije val sprong van 16 meter hoog! Je kan kiezen tussen 100 activiteiten zoals: Letterpakken, Zipline, The Hunger Games, Sumoworstelen en nog veel meer! Als ze slaagt voor deze ultieme test, verdient ze een écht trouwcertificaat met wel héle bijzondere huwelijkse voorwaarden. Een drie uur durend programma vol spannende, hilarische en gezellige activiteiten! (vanaf €50,00 p.p.)

TIP: After Party!
The After Party is een fantastische afsluiter voor een vrijgezellenfeest! Een spectaculaire avond waarin het je aan werkelijk niets ontbreekt! Geniet van een 3 gangen BBQ-buffet en onbeperkt drinken voor de hele avond. Speel de hilarische games van The Almost Impossible Gameshow, waag een gokje in het casino, chill voor de openluchtbioscoop en dans op de beats van de DJ!

Boek de After Party en je krijgt extra korting van € 25,00 per persoon!

Womenevents!
Kijk voor meer speciale dames vrijgezellenfeesten op www.womenevents.nl

Prijs vanaf €50,00 per persoon

  • Fransje 2018-06-12 17:31:53
    Dit is een super leuk uitje voor een vrijgezellenfeest. Wij hebben namelijk stoere, spannende maar ook hilarische activiteiten gedaan! Echt Top!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.