Race tegen elkaar in geavanceerde racesimulatoren voor jouw vrijgezellenfeest en ga de strijd met elkaar aan op het virtuele circuit!

0 beoordelingen

Bij Immersive in Almere kun je met maximaal 16 personen racen in de geavanceerde bewegende en Formule  simulatoren.

Voel je jezelf een echte racecoureur en ga de baan op met Formule 1 wagens, supercars, hypercars en nog veel meer. De simulatoren zijn voorzien van de allerbeste accessoires zodat het racen levensecht aanvoelt. Neem bijvoorbeeld plaats in de bewegende racesimulatoren, doe je gordel om, zet de Virtual Reality bril op en ga de baan op. Verschillende moeilijkheidsgraden kunnen ingesteld worden zodat er genoeg plezier is voor de ervaren coureurs en minder ervaren racers.

Een vrijgezellenfeest beleven bij Immersive kun je van 50 tot en met 125 minuten beleven. Jullie mogen zelf het circuit, de wagens en andere afstellingen bepalen. Onze racecoureurs zullen jullie begeleiden en instructies geven zodat jullie nog beter de bochten doorkomen.

De totale racetijd mogen jullie zelf verdelen per persoon. De personen die even niet racen kunnen als toeschouwers meekijken of genieten van een koud of warm drankje in onze lounge. Speciaal eetwensen? Geef het aan ons door.

Een uniek en sportief vrijgezellenfeest beleef je bij Immersive Experiences in Almere.

Parkeren is gratis en we zijn goed bereikbaar voor groepen uit heel nederland

Tarieven liggen tussen de €14 - €40 per persoon (zie website voor info)

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.