Parasailing, .... even heel iets anders

0 beoordelingen

Je gaat met een speciale boot het water op, neemt plaats op het achterdek, wordt vastgegespt aan de geopende parachute. Dan maakt de boot snelheid en word je langzaam opgehesen en voor je het weet zweef je in de lucht,, je bent aan het parasailen !! Bij de juiste weersomstandigheden kun je ook kiezen voor een spannende dipping of een tandemvlucht.  Wil je liever laag bij de grond blijven dan kun je ook kiezen voor andere watersportactiviteiten zoals wakeboarden,waterskien of funtubevaren.

TIP   Geniet van een lunch voorafgaand aan het parasailen / watersporten op een van de eilandjes op het Veluwemeer of het gezellige terras van "The Boathouse Hardersluis" of juist na afloop van de watersport activiteiten met een Sushi of BBQ- buffet. al of niet met een afsluitende rondvaart bij ondergaande zon.

Vanaf 38,00 euro  

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.