Paintball: het ultieme vrijgezellenfeest!

0 beoordelingen

Verras de ‘vrijgezel’ met een Vrijgezellenfeest Paintball tussen vervallen huisjes, sloophout, scheepswrakken en ga helemaal los! Speel verschillende Paintball games en eindig met de ultieme Vrijgezellenfeest Game: de Pig Hunt! De vrijgezel krijgt een roze varkenspak aan en jullie gaan op hem jagen! Pas als alle jagers zijn geraakt, mag de Pig het paintball veld verlaten. Game on!

Arrangementen & Scenario’s
Met onze paintball arrangementen stel je zelf een actief en geslaagd vrijgezellenfeest samen. Zo kunnen wij een compleet verzorgde dag organiseren inclusief varen en een BBQ.

Bij aankomst op onze jachthaven ga je uitgerust met overall, masker en wapen op missie in het grootste outdoor Paintballveld van onze regio. Duik weg achter de vele nautische objecten en schakel de tegenstander uit! Paintball is dé manier voor spanning, plezier en om natuurlijk de vrijgezel achterna te jagen! Je boekt al een vrijgezellenuitje vanaf € 22,- per persoon.

 Wil jij wat extra spanning en uitdagen bij Paintball? Duik dan onder in de wereld van de Hunger Games of S.W.A.T.-teams. Scenario's die je hart sneller laten kloppen en waarbij je je helemaal kan inleven in het verhaal. Samen met je team speel je strategische spellen waar tactiek, intelligentie en moed je naar de overwinning brengen. Kom scenario's Paintballen en ontdek of jij wel écht zo stoer en slim bent!


Speciaal voor mannen & vrouwen
Voor vrijgezellenfeest mannen en vrijgezellenfeest vrouwen bieden we speciale arrangementen aan. Zo kunnen vrouwen (maar ook mannen) bijvoorbeeld spelen met een wapen dat zachter schiet en gebruik maken van een body protector.

Meer weten over onze arrangementen?

Kijk dan op onze website of vul onderstaande formulier in.

Prijs: vanaf € 22,- per persoon

Prijs: vanaf € 22,- per persoon

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.