Leer golfsurfen

2 beoordelingen

Surf’s up
Surfcultuur, zon, zee, strand en actie op het golfsurfstrand van Katwijk. Op 20 minuten van het nachtleven van Leiden en 30 minuten vanaf Amsterdam. Beleef met de aanstaande bruid(egom) de kick van het surfen of Stand Up Paddle boarden. De instructeur van SurfKaravaan geeft niet alleen een les die aansluit bij de dynamiek van jullie groep, maar maakt ook heldhaftige actiefoto’s en een Hawaiiaans staatsieportret waarmee op de bruiloftsdag zeker indruk zal worden gemaakt.

Prijzen vanaf 6 personen:

 • Workshop surfen of stand Up Paddle boarden van 1,5 uur: € 25,- p.p. vanaf 6 personen
 • Workshop surfen of stand Up Paddle boarden van 2 uur: € 30,– p.p. vanaf 6 personen
 • Combinatie workshop surfen of Stand Up Paddle boarden (1,5 uur) met longboardskaten, beach yoga of bijvoorbeeld strandjuttersgolf : € 37,50 p.p.

Het surfen en Stand Up Paddle boarden is inclusief wetsuits, boards en natuurlijk de actiefoto’s.

Reserveren is eenvoudig, bel 06 24911360 of mail naar contact@surfkaravaan.nl de datum van de vrijgezellendag, hoe laat je wilt aankomen en met hoeveel mensen je komt feestvieren.

Ook mogelijk: geheel dagvullend programma
Als je graag van de vrijgezellendag een gehele stranddag wilt maken, is dat eenvoudig te regelen. Je kan het golfsurfen combineren met een sportieve activiteiten zoals Stand Up Paddle boarden, longboardskaten, powerkiten of meer relaxte activiteiten zoals een potje beachvolleybal, groeps beach frisbee of strandjuttergolf. Meer mogelijkheden kan je vinden op: https://www.surfkaravaan.nl/surfles_groepen_strandactiviteit_surfschool/groepsuitje/vrijgezellendag. Heb je interesse in een dagvullend programma, laat ons weten welke activiteiten je interesse hebben, wanneer de vrijgezellendag is, met hoeveel personen je komt en we zullen een passend programma inclusief prijzen opstellen.

Culinaire verwennerij
De strandtent naast de surfschool staat bekend om zijn gezelligheid. Je kan er ook lekker chillen en borrelen. Hierdoor kunnen we je vrijgezellenfeest makkelijk aan vullen met een hapje en een drankje, een compleet verzorgde BBQ of een eetfestijn op maat.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bel Robert telefoonnummer: 06 24911360 of mail ons: contact@surfkaravaan.nl

Prijzen:

 • Workshop surfen of stand Up Paddle boarden van 1,5 uur: € 25,- p.p. vanaf 6 personen
 • Workshop surfen of stand Up Paddle boarden van 2 uur: € 30,– p.p. vanaf 6 personen
 • Combinatie workshop surfen en Stand Up Paddle boarden (3 uur): € 37,50 p.p. vanaf 6 personen
Bij 8 personen doet de bruid(egom) in spé gratis mee.
 • Jeroen 2014-06-19 14:35:38
  Na het vrijgezellenfeest gelijk stoked aan het surfen! Ik ga nog steeds terug. Leuke Surfschool, relaxte sfeer, gezellige mensen, en een prima strandtent!
 • Sandra 2014-06-19 14:41:13
  Ik had een top vrijgezellendag bij surfschool SurfKaravaan met echte surfsfeer!! Wat leuk en idyllisch gelegen is deze relaxte en bijzondere golfsurfschool. Extra verrassing was de zeehond die tijdens de surfles nieuwsgierig kwam kijken: thumbs up!!!!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.