Kiiking, extreem schommelen

1 beoordelingen

Kiiking is het beste te omschrijven als schommelen voor volwassenen. Het is extremer dan het 'normale' schommelen. Met Kiiking is het de bedoeling dat er zo hard mogelijk geschommeld wordt, zodat de schommel over de kop zal zwaaien.

Deze duizelingwekkende schommel vindt u niet zomaar in de speeltuin. Ze worden speciaal ontwikkeld in Estland, waar de sport vandaan komt. De wereldrecordhouder komt uit Estland. Hij zwaaide rond op 7,02 meter hoogte.

Kiiking is niet voor watjes. Er kan een hoogte worden bereikt van wel zes meter! Er is lef en doorzettingsvermogen voor nodig en er komt enorm veel adrenaline vrij als je rond zwaait.

  • sander 2015-10-06 22:14:03
    ongelofelijk gaaf

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.