Karten, Prison Island & Lasergamen

0 beoordelingen

De Kartfabrique in Utrecht staat garant voor een dag vol plezier. In een oude mengvoederfabriek vind je een racecircuit, een lasergame-arena en Prison Island. Neem plaats achter het stuur van de kart en geef plankgas op het circuit, voor de scherpschutters is er een kolossale lasergame-arena met drie verdiepingen en voor avonturen- en puzzelliefhebbers is er Prison Island.

Karten
De coureur in je komt naar boven als je op ons 750 meter lange circuit racet. De karts verkeren altijd in topconditie en zijn gelijk qua snelheid en prestatie. Kortom: karten doe je bij de Kartfabrique!

Prison Island
Dit avonturenspel is de ideale mix tussen Fort Boyard en Escape Room. In ons cellencomplet zijn 24 cellen aanwezig met fysieke, technische of tactische opdrachten. Om de opdrachten uit te kunnen voeren worden er groepen van 3 tot maximaal 5 personen gemaakt. Verzamel jij genoeg punten om te ontsnappen uit Prison Island?

Lasergamen
Ga samen de strijd aan in onze lasergame arena. Dit verlaten pakhuis is met drie verdiepingen de grootste lasergame arena van Nederland gevestigd. Versla jij het andere team in een lasergame strijd?

Grand café het Ketelhuis
In het hart van de Kartfabrique is Grand Café het Ketelhuis gevestigd. Hier kan je terecht voor een drankje, een lekkere snack of een heerlijk diner.

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.