Karten, Prison Island & Lasergamen

3 beoordelingen

De Kartfabrique in Utrecht staat garant voor een dag vol plezier. In een oude mengvoederfabriek vind je een racecircuit, een lasergame-arena en Prison Island. Neem plaats achter het stuur van de kart en geef plankgas op het circuit, voor de scherpschutters is er een kolossale lasergame-arena met drie verdiepingen en voor avonturen- en puzzelliefhebbers is er Prison Island.

Karten
De coureur in je komt naar boven als je op ons 750 meter lange circuit racet. De karts verkeren altijd in topconditie en zijn gelijk qua snelheid en prestatie. Kortom: karten doe je bij de Kartfabrique!

Prison Island
Dit avonturenspel is de ideale mix tussen Fort Boyard en Escape Room. In ons cellencomplet zijn 24 cellen aanwezig met fysieke, technische of tactische opdrachten. Om de opdrachten uit te kunnen voeren worden er groepen van 3 tot maximaal 5 personen gemaakt. Verzamel jij genoeg punten om te ontsnappen uit Prison Island?

Lasergamen
Ga samen de strijd aan in onze lasergame arena. Dit verlaten pakhuis is met drie verdiepingen de grootste lasergame arena van Nederland gevestigd. Versla jij het andere team in een lasergame strijd?

Grand café het Ketelhuis
In het hart van de Kartfabrique is Grand Café het Ketelhuis gevestigd. Hier kan je terecht voor een drankje, een lekkere snack of een heerlijk diner.

 • Anneke907 2019-01-14 11:08:09
  We hebben Prison Island gespeeld. Heel erg leuk. Je hebt diverse cellen met alle verschillende spellen. Soms is het ff uitzoeken hoe het spel gespeeld moet worden maar dat maakt het wel leuk. Je kan de cellen opnieuw blijven spelen maar ook zo doorgaan naar een nieuwe cel. Wij waren met een team. Denk dat het nog leuker is om met twee teams tegen elkaar op te spelen. Maar ook met een team zeker een aanrader. Wel vind ik het wat prijzig en de max is 1,5 uur spelen zou van mij wel iets langer mogen.
 • Sonja-dw 2019-01-14 11:09:29
  Wij waren met een groep van 5 meiden enthousiast naar de Kartfabriek gegaan om 1,5 uur lang verschillende spellen te spelen. Het zogenaamde Prison Island bestaat uit drie verdiepingen met verschillende kamers welke weer spellen bevatten. Van denkspellen tot fysieke spellen, het is er allemaal. Echter is een groep van 5 man toch net iets te veel om mee in een team te zitten. Veel spellen zitten in een kleine ruimte, of er zijn maar 3 man nodig. Bij het ener laatste spel kwamen wij erachter dat bij elke deur een tip te vinden was. Deze was verstopt achter een ijzeren plaatje naast de deur, en hing redelijk laag. Sommige spellen waren wat lastig, en het was dus handig geweest om dit van te voren te weten. Desalniettemin was het erg leuk en hebben wij ons goed vermaakt.
 • Sander en Cindy Burger 2019-01-14 11:11:01
  Wij zijn met vrienden bij Prison Island geweest bij de Kartfabrique. Echt een aanrader! Super leuke, vlotte "escaperoom"! We gaan zéker nog eens terug om de rest van de cellen te kraken. En wat betreft de locatie; die is ook top!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.