Immersive Experience

0 beoordelingen

Bij Immersive Experience in Almere-Buiten kun je de leukste Virtual Reality ervaringen beleven. Ons Experience Center heeft meer dan 100 vierkante meter speelruimte en hierdoor is het mogelijk om met drie personen tegelijk te spelen. Stap in een van de twee bewegende racesimulatoren of beleef diverse spellen in onze Virtual Reality playbooth.

De bewegende racesimulatoren kunnen tot 6 verschillende bewegingen maken waardoor het racen enorm realistisch aanvoelt. De virtual reality bril zorgt ervoor dat je volledig realistisch om je heen kunt kijken. Kies een van de 160 racewagens uit op meer dan 20 circuits en probeer de snelste rondetijd te rijden. Nog leuker wordt het om de instellingen lastiger maken of de rem verwisselen met het gas.Vind je de racesimulatoren niet spectaculair genoeg of houd je liever van een goede shooter? Duik dan in onze Virtual Reality playbooth en jaag op zombies, spring van een flatgebouw of beleef een andere meeslepende VR game.

De meeste vrijgezellen vinden een VR-experience enorm meeslepend en kunnen zichzelf uren vermaken. Op aanvraag is het verzorgen van (borrel)hapjes, (non-alcholische) drankjes of catering mogelijk.  Wij hebben al tal van vrijgezellen een leuke dag kunnen bezorgen dus laat jouw kans niet voorbij schieten en beleef de leukste virtuele vrijgezellendag van Nederland.

Voor de racesimulatoren gelden enkele voorwaarden:

- Geen verleden met epilepsie of wagenziekte
- Je moet een relatief slank postuur hebben om in de racestoel te passen

Vanaf €32,50 p.p. met 20 minuten speeltijd p.p.

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.