Flyboarden in Amsterdam of Utrecht

11 beoordelingen

Zoek jij een unieke en sportieve activiteit voor een vrijgezellenfeest? Dan is flyboarden wat je zoekt! Flyboarden is uniek binnen de extreme sport. Je kunt deze extreme watersport beoefenen zonder extreme moeite. 99% van de deelnemers leert het flyboarden binnen 10 minuten.

Flyboarden is vliegen boven het water op waterkracht. Heb je de instructie eenmaal achter de rug, dan ga je het water in om de eindeloze mogelijkheden van het flyboard te ontdekken. Duik als een dolfijn en schiet uit het water als Iron Man!

Het flyboarden is o.a. te combineren met bumper voetbal en archery tag. Ook een borrel of barbecue hoort bij de mogelijkheden. Bezoek onze website voor alle activiteiten.

Flyboarden kan al vanaf €50,- p.p.

 • Inclusief gebruik van wetsuit, helm en zwemvest
 • 1 op 1 begeleiding tijdens het flyboarden
 • Foto en video mogelijkheden
 • Gecertificeerde instructeurs

Flyboarden kan al vanaf €50,- p.p.

 • Julien 2017-04-16 13:26:20
  Supergaaf om te doen!! Het personeel was heel vriendelijk en geven duidelijke instructies over hoe alles werkt.
 • Edwin 2017-04-16 13:26:48
  Het was echt super gaaf om te doen en kan het iedereen aanraden. De eerste vijf minuten wad het even wennen maar daarna is het gemakkelijk om te vliegen. Het team is ook enthousiast, behulpzaam en super aardig.
 • Johan 2017-04-16 13:27:10
  1x per jaar hebben wij met 6 vrienden een uitje, we hebben al van alles gedaan, snowboarden, blowkarten in een tank rijden en wildwater varen. Toch was onze flyboard experience er eentje om in te lijsten. Met voldoende tijd voor iedereen, een duidelijke uitleg en ook tijdens de sessie goede aanwijzingen hebben we toch alle 6 ruime tijd boven het water gezweefd. Een van ons zelf tot de maximale hoogte van 4 meter. Werkelijk top geregeld en een aanrader voor iedereen die eens wat anders/spannends wil doen.
 • Bas Ranzijn 2017-04-16 13:27:29
  Naast een geweldige plek om te flyboarden ook nog eens fantastisch om te doen. Marcel en Frank zijn super in hun uitleg en enorm relaxed! Wat een uniek gevoel om zo boven t water te vliegen en in t water te duiken! Hulde!!!
 • Kim 2017-04-16 13:27:49
  Was supergaaf en goed geregeld. Geweldige ervaring! Leuk dat je aan het eind van de sessie ook al iets kan. Goede begeleiding door enthousiaste mensen.
 • Gerard 2017-04-16 13:28:19
  Echt een geweldige ervaring als je van water, zon en vliegen houd. Eerst even wennen maar dankzij behulpzame en aardige personeel snel onder de knie gekregen. Locatie is ook perfect, lekker in de zon nagenieten. Dit bedrijf heeft het door hoe het echt moet.
 • Max 2017-04-16 13:28:43
  Het was super leuk! De begeleiding is perfect en heel duidelijk met uitleggen. De locatie is super mooi. Zeker voor herhaling vatbaar!
 • Mart 2017-04-16 13:29:10
  Heerlijke dag gehad aan het water in Amsterdam. 20 minuten is zeker lang genoeg, de benen waren op. Na een minuut of 4/5 was het raak en vloog ik al boven het water. Ook mijn vriendin deed me dit (tegen haar verwachting) soepeltjes na! Al met al super aardig personeel, een geweldige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!
 • Bas 2017-04-16 13:29:37
  Inmiddels heb ik drie flyboard sessies gedaan, waarbij de tweede en derde bij Flyboardworld. De ervaring is geweldig. Naast de geweldige begeleiding van de sessies, ben ik zeer te spreken over de professionaliteit van het bedrijf. Het bedrijf is telefonisch en per mail goed te bereiken en reageren direct op jouw bericht. Zeker aanbevolen!
 • Patrick 2017-04-16 13:30:23
  Flyboardworld zorgde bij ons voor een ervaring die uniek en nieuw was. Het is een activiteit die je echt eens gedaan moet hebben. De instructies die je krijgt en de tijd die het personeel voor je neemt draagt bij aan de gehele ervaring! Al met al ben ik zelf gaan Flyboarden maar kan je nu ook andere onderdelen bij hen doen, dit is iets wat ik zeker nog wil gaan ondernemen!! Voor een ieder die twijfelt, Doe het gewoon!!!
 • Nick van Schagen 2017-04-16 13:30:41
  Flyboardworld is een te gek bedrijf dat inspeeld op de trends. Zelf ben ik daar gaan flyboarden, wat een te gekke ervaring. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam!! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.