Flyboarden, Hoverboarden en vliegen met Jetpack?

0 beoordelingen

Flyboarden; de nieuwste extreme watersport. Misschien heb je Flyboarden weleens voorbij zien komen op TV, of bij één van de vele festivals?

Hou je van een adrenalinekick? Flyboarden is nu ook beschikbaar voor iedere watersportliefhebber die eens iets anders wil proberen.

Zo vrij als een vogel! Beweeg je in, onder en boven het water! Vlieg waar je heen wilt en voel de kracht waarover jij de controle hebt. Maak adembenemende duikvluchten en voel de adrenaline door je lichaam gieren als je 13 meter boven het water vliegt!

Hoverboarden; is de nieuwste extreme watersport. In 2014 ontwikkeld door Frank Zapata. Het hoverboarden werkt vrijwel hetzelfde als het Flyboarden. Alleen sta je nu op een Board door het water schiet.

Hou je van een adrenalinekick? Is surfen of snowboarden echt jouw ding? Wil je eens iets anders proberen? Dan is hoverboarden nu beschikbaar voor jou.

Zo vrij als een vogel! Beweeg je over het water! Vlieg waar je heen wilt en voel de kracht, waarover jij de controle hebt.

Doe adembenemende trucs en voel de adrenaline door je lichaam gieren als je boven het water vliegt!

 

Na de bizarre Flyboards en Hoverboards van Frank Zapata nu ook de lucht in met een Jetpack op je rug.

De Jetpack is letterlijk zo vrij als een vogel! Een Jetpack arrangement is ook geweldig als vrijgezellenuitje of om te doen met een vriendengroep!

Na Flyboarden en Hoverboarden is dit de allernieuwste sensatie van Zapata.

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.