FATMAXXEN

1 beoordelingen

Zweef met ons mee op stoere zwarte beach kickbikes 
E-steppen met de Fatmax Kickbike is een speciale beleving. Zweef geruisloos met ons mee door de Hondsbossche duinen en geniet van de buitenlucht en Noord-Hollandse natuur. Samen met een groep vrienden lekker cruisen door verschillende bijzondere landschappen. De Fatmaxtour is geschikt voor kleine en grote groepen. Tevens kunnen we het uitje combineren met bijvoorbeeld, Zeilfietsen, duin & discgolf, suppen of vliegeren.

Nog nooit op een Fatmax gestaan?
Waarschijnlijk heb je nog nooit op een Fatmax gestaan. Dat is absoluut geen probleem want Je rijdt er zo mee weg! Het is de eerste step waar je niet op hoeft te steppen, want de milieuvriendelijke elektrische motor doet al het werk. Het maakt niet uit hoe oud je bent, de Fatmax voelt heel natuurlijk. Na een testrondje over ons testparcours gaan we de duinen in over prachtige paden, door bossen en heide.

Kenmerken FATMAX500 watt elektromotor
Snel en wendbaar
Super stabiel op ruig terrein
Dikke banden
Hydraulische schijfremmen 
Aluminium frame!

De Jongens uit Schoor zijn al sinds 1996 dé specialist voor sportieve en ontspannende activiteiten in Schoorl, Bergen, Egmond, Castricum en Zandvoort. Onze doelstelling is, evenementen te organiseren die voor alle deelnemers geschikt zijn. Bij deze evenementen staat veiligheid, kwaliteit en plezier centraal. Lekker met een groep vrienden, familie, collega’s of relaties weg uit de dagelijkse sleur. Informeel, gezellig en inspirerend!

Klik op de button "bezoek de website" voor actuele prijzen.

Het FATMAX uitje kost € 35,- p.p. incl. BTW. Excl. kosten catering

  • rob 2018-11-15 13:20:38
    super leuk uitje, lekker buiten, actie en informatief

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.