E-Battle Utrecht | Citygame op elektrische scooters!

1 beoordelingen

Met 2 personen op een elektrische scooter de stad door racen en ondertussen hilarische opdrachten uitvoeren, wie wil dat nou niet?

Dat kan met de E-Battle! In elke stad waar je wil kan de E-Battle worden gespeeld. Deze leuke citygame is educatief, hilarisch en van deze tijd. Voor dat je vertrekt krijg je een Gamebook mee met alle opdrachten die onderverdeelt zijn in verschillende categorieën; studentenleven, cultuur, geschiedenis, muziek, algemeen of sport. De opdrachten kunnen bestaan uit doe-opdrachten (maak een foto in een studentenkroeg met een biertje in je hand), opzoek opdrachten op het internet of foto-opdrachten. De antwoorden worden gestuurd via Whatsapp naar de spelleider. Elke opdracht heeft zijn eigen aantal punten die je kan verdienen. Ook zijn er verschillende bonusopdrachten voor extra punten!

Kortom, een uniek uitje om ook nog eens wat van te leren!

Vanaf minimaal 10 personen tot max. 36 personen
10 tot 16 personen = €44,50 incl BTW
17 tot 36 personen = €39,50 incl BTW
  • Henk 2017-07-25 15:25:55
    Was echt top! Leuke en grappige opdrachten, en daarnaast leerzame opdrachten over de stad. Ook is er geen vaste route dus mag je zelf weten waar je heen gaat en welke vragen je maakt. Dus je kunt echt je eigen gang gaan! En de mensen van icebeer doen het heel leuk! Gr Henk

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.