Down Under watersport

2 beoordelingen

Actief, origineel en gezellig vrijgezellenfeest?
Vrijgezellenfeest organiseren voor jouw vriend, vriendin, broer of zwager? Ben je op zoek naar een locatie waar je een leuke activiteit kunt doen en lekker kan eten en drinken? Dan ben je bij Down Under in Nieuwegein aan het juiste adres! Down Under heeft superleuke activiteiten en interessante arrangementen.

Down Under Experience
De mogelijkheden zijn eindeloos! Down Under in Nieuwegein (Utrecht) is een unieke locatie voor watersport, recreatie en horeca! Van een geweldig wakepark tot een indoor wavesurfer, strand, restaurant en beachclub; Down Under is the place to be! Speciaal voor vrijgezellen is het Down Under Experience arrangement samengesteld; de ultieme Down Under beleving!

Het volledige arrangement bestaat uit:
o 1 uur bodyboarden

o 1 uur waterskiën

o Huur wetsuit voor 2 uur

o Huur waterski’s

o Huur bodyboard

o Hoofdgerecht keuze uit Down Under Burger, Sydney saté of een maaltijdsalade

De prijs p.p. is € 49,50 per persoon en geldt voor groepen vanaf 6 personen. Een kant en klare invulling voor een superleuke vrijgezellendag!

Mogelijkheden
Down Under biedt verder verschillende mogelijkheden: je kunt zelf kiezen voor een activiteit, bijvoorbeeld wakeboarden, wavesurfen of als je het liever droog houdt voor 4x4 terreinrijden, bubble voetbal, paintball of archery tag en dit vervolgens aanvullen met een hapje en een drankje. Uiteraard wordt de vrijgezel op een grappige manier in het zonnetje gezet! Het complete overzicht van activiteiten en arrangementen vind je op onze website.
      
Infomatie & reserveren
Vragen of reserveren? 
Neem dan contact op met ons salesteam via het onderstaande informatie aanvraagformulier

 • Peter Berend 2016-04-29 13:51:37
  Fantastische vrijgezellenavond gehad, contact met Down Under verliep van begin tot einde uitstekend. Waterskiën en bodyboarden zijn echte aanraders!
 • John Roelofsen 2016-12-30 12:01:59
  Leuke dag met mijn vrienden gehad bij Down Under. De activiteiten zijn uiteenlopend van watersport tot paintball. Zelf vond ik terreintijden in een Jeep geweldig! We hebben ook heel lekker gegeten!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.