BubbelBal

5 beoordelingen

Bij BubbelBal kun je een partij BubbelBal spelen. Bij BubbelBal krijg je een grote met lucht gevulde plastic bal om je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal dit worden opgevangen door de opgeblazen BubbelBal.

Bij BubbelBal gaat het niet om de prestaties, maar om het plezier dat je met elkaar beleeft. Met de BubbelBallen kun je een partijtje BubbelVoetbal spelen, maar je kan ook over de kop rollen of tegen elkaar op botsen. Naast voetbal zijn er diverse spelvarianten mogelijk.

Door de grote plastic bal, die je draagt tijdens BubbelBal, kan je op de grond rollen en tollen. Als je omver wordt geduwd maak je een zachte landing. Door de vele botsingen die je onderling maakt staat BubbelBal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten. Naderhand zal er ook met plezier worden nagepraat over de activiteit.

BubbelBal is een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest,bedrijfsuitje of kinderuitje.

 • Erik de vries 2014-10-15 20:45:34
  Super gelachen, echt een aanrader
 • Remco 2015-01-11 16:10:50
  Briljant om te spelen. Leuke begeleiding en goede prijzen! Wij hebben het op eigen locatie gespeeld! Perfect geregeld.
 • Job de Boer 2015-09-17 16:17:32
  Hilarisch! De mannen van BubbelBal weten waar ze het over hebben en bieden het heel leuk aan. Wij hebben het gedaan met ons voetbalteam in Eindhoven in de sporthal. Zou het iedereen aanraden.
 • Kim 2017-02-28 10:53:31
  Wat een vermoeiend en leuk spel is di!! Erg leuke begeleiding ook welke verschillende spellen aanbiedt. Wij als vrouwen hadden toch niet zoveel met voetballen. Ook erg fijn dat ze op locatie komen. Wij wilden graag in het park in Antwerpen. Het contact voor de tijd was erg snel en duidelijk en op de dag zelf ook goed contact! Mart van BubbelBal super bedankt!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.