BrandweerSurvival → water en vuur …

3 beoordelingen

Knoeien met water en spelen met vuur, dat is samengevat BrandweerSurvival !

De elementen van de natuur waar spannende activiteiten mee zijn verbonden. Avontuurlijk is het ook met veel hilarische momenten. Soms gaat de brandslang ‘per ongeluk’ open, net nu de vrijgezel langs loopt.

Water & Vuur

Water gebruiken we normaal gesproken om mee te blussen, bij ons zorgt het voor veel lol !Vuur heeft een enorme aantrekkingskracht, maar is ook gevaarlijk. Bij BrandweerSurvival laten we zien welke gevaren er zijn, maar tegelijkertijd leer je ook hoe je een brand kan voorkomen.

Speel en maak plezier met:

 • Aankomst vrijgezel in de huwelijksboot
 • Watervoetbal, dit is voetballen met de brandslang
 • Waterrace spel, laat het water stromen, een creatief spel
 • Keukenbrand blussen, brandweerpak aan en blussen

En nog veel meer… (elk half uur een nieuw onderdeel)

Pyropret...

Echt iets voor stoere jongens? Nee zeker niet, want klieren en morsen met water gebeurd meestal bij de dames en dit keer is het geoorloofd! Ook kunnen we nog iets ‘afspreken’ om de vrijgezel in het ‘zonnetje’ te zetten . . . (lees: water)

Een leuke middag, meer weten ...

Surf naar onze website, daar kun je een compleet vrijgezellenfeest programma downloaden en uitprinten. Overleg met je vrienden en bel ons op om een datum af te spreken.

De kosten bedragen 50 euro per persoon, elke zaterdag middag is er een vrijgezellendag kun je bij ons komen blussen (behalve in de winter en zomervakantie)

 • Martin 2014-06-16 13:09:02
  We hebben een super leuke middag gehad bij de BrandweerSurvival. Wij maar zeker ook de vrijgezel heeft veel lol gehad. En er zitten leuke onverwachte elementen in het programma.
 • Marleen 2016-04-22 13:14:01
  BrandweerSurvival heeft een uniek concept voor vrijgezellenfeesten, Ik heb er al heel wat meegemaakt, maar deze is bijzonder want er staan echte brandweermannen voor de groep die van een lolletje houden. We hebben veel gelachen en ook nog wat geleerd. Bedankt brandweerman Rene en Benno!
 • Paul 2017-04-14 16:58:10
  Een bijzonder vrijgezellenfeest hebben we beleefd, wat een gekkigheid en hilariteit met al dat water en vuur! Je verwacht niet dat er ineens een huwelijksboot klaar ligt, onze vrijgezel stond perplex en met open mond te kijken. Heerlijk om te zien. Opzet geslaagd.

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.