Bounce-it bubble voetbal & archery tag!

0 beoordelingen

Bounce-it organiseert bubble voetbal & archery tag activiteiten met ophaalpunten in Brugge, Gent, Mechelen, Sint-Truiden, en Turnhout.

Kom het materiaal zelf ophalen of laat Bounce-it instaan voor het vervoer en begeleiding!

Bounce-it organiseert bubble voetbal events over heel Belgie. Kies voor onze budgetvriendelijke pickup formule en kom de ballen zelf ophalen in Brugge, Gent, Mechelen, Turnhout of Sint-Truiden. Of kies voor onze allin formule waarbij Bounce-it tot bij jullie komt en het event van a tot z in goede banen leidt.

Bubble voetbal is een ideale activiteit om de vrijgezel te grazen te nemen, een vrijgezellenfeest dat ietsje extra te geven of de jarige een onvergetelijke dag te bezorgen!

We stellen ons steeds flexibel op, staan voor een goede prijs-kwaliteit en proberen om samen met jullie tot de meest geschikte oplossing te komen voor beide partijen. De minimumleeftijd ligt rond de 12 jaar en het deelnemersaantal kan variëren tussen 8 en 80 personen. Door de intensiteit van de activiteit raden we aan om 1 bal per twee personen te voorzien zodat er voldoende rustmomenten ingelast kunnen worden.

Vanaf 15 euro per persoon!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.