Blokarten

1 beoordelingen

Geef de vrijgezel een ultiem uitje cadeau met het spectaculaire blokarten! Blokarten is racen over het strand in een speciale wagen genaamd blokart. Blokarten is voor iedereen! Zowel voor mannen als vrouwen. Na een korte uitleg rijdt iedereen binnen vijf minuten zelfstandig. U kunt met het blokarten snelheden behalen tot wel 70 km/h. Bij Eventmaker komt u blokarten met A-merk materialen op de breedste locatie van Nederland. Kortom u rijdt het snelst en ook nog op het grootste stuk strand. Wilt u een compleet middagvullend uitje boeken? Reserveer blokarten dan in combinatie met andere activiteiten zoals powerkiten, outdoor lasergame, ribvaren, flyboarden of een schietworkshop. Uiteraard is dit alles te combineren met een ontvangst, lunch, borrel of diner bij een van onze horecapartners.

zie de website van eventmaker.

  • Wim Karsten 2020-07-06 20:42:16
    Super leuk om te doen! Goed geregeld

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.