Airsoft vrijgezellen event bij Unit 13

0 beoordelingen

Airsoft is een game simulatie sport waarbij je gebruik maakt van realistisch uitziende replica’s. Teams strijden tegen elkaar, maar in plaats van echte munitie worden er 6 mm balletjes gebruikt. Tijdens de airsoft games dien je uiteenlopende missies te volbrengen en te voorkomen dat je tegenstander zijn doel bereikt. Boek je eigen evenement of doe mee met een open event.

Minimale leeftijd is 18 jaar. Voor personen die over een eigen uitrusting beschikken is een NABV pas of vrijstelling verplicht. Je kunt kiezen voor 3 tot 6 uur durende events. Tijdens de pauze, voor en na je feest kun je gebruik maken van onze catering; de ideale aanvulling op je vrijgezellenfeest!

Vanaf €35,00 (incl. huurkit) voor een 3 uurs open evenement. Privé evenement behoort ook tot de mogelijkheden.

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.