Lipdub music video

12 beoordelingen

Lipdub music video
Playback en kruip in de huid van jullie favoriete popartiest/groep voor de camera, laat een professionele lipdub/videoclip maken op een locatie naar keuze.

Een lipdub is een videoclip die in één take wordt opgenomen en moet voldoen aan twee belangrijke kenmerken: spontaniteit en lol!Samen playbacken, meezingen, acteren, het verkleedmateriaal en de eventueel zelfgemaakte attributen dat levert ongetwijfeld veel lol en leuke filmbeelden op. Playback of liever zing mee met een zelf uitgekozen favoriet nummer, het mag namelijk lekker vals zijn want het geluid wordt achteraf vervangen door het originele nummer.

Spontaan voor de camera graag, maar onze regisseur/cameraman geeft wel aanwijzingen voor niet alleen een leuk maar ook een goed en professioneel eindresultaat. Want dat eindresultaat, een eigen lipdub, willen jullie vast nog vaak zien of laten zien op bijvoorbeeld het huwelijksfeest of zelfs plaatsen op YouTube of Facebook. Daarom ontvangen jullie, naast een dvd voor iedere deelnemer, de lipdub digitaal voor een optimale beeldkwaliteit.

De foto's die tijdens het filmen en de fotoshoot zijn gemaakt worden ook digitaal opgestuurd, maar een aantal wordt direct uitgeprint zodat ter plekke de foto kan worden uitgekozen voor de dvd-hoes.

Maak samen een lipdub... fun en een onvergetelijk cadeau zijn sowieso gegarandeerd.

Prijs: € 39,95 p.p. incl. btw vanaf 10 personen, € 34,95 p.p. incl. btw vanaf 20 personen

Inclusief: regisseur/cameraman, fotograaf, materiaal, apparatuur, digitale versie lipdub, montage/editor, foto's en reiskosten (er komen dus geen verdere kosten bij)

Aantal personen: vanaf 10 (minder personen op aanvraag mogelijk)

Tijdsduur: 3 uur
Locatie: geheel Nederland en België
Optioneel: cd opnemen (eventueel met eigen tekst)

 • Een gedenkwaardig vrijgezellenfeestje! 2014-07-04 13:48:09
  Ik wil jullie graag bedanken voor een geweldige middag. De bruid en wij hebben ontzettend genoten en veel plezier gehad dankzij jullie. Een gedenkwaardig vrijgezellenfeestje!
 • Super bedankt 2014-07-04 13:48:55
  Afgelopen zaterdag hebben wij een Lipdub opgenomen incl.een fotoshoot. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hebben ontzettend veel lol gehad. Super bedankt!
 • Mooi resultaat! 2014-07-04 13:50:12
  Alles is goed ontvangen. We hebben de dvd op de bruiloft laten zien iedereen vond het erg leuk en mooi! Bedankt voor het goede verloop van de dag en het mooie resultaat.
 • Fantastisch 2014-07-04 13:50:46
  SUPERbedankt voor de gave DVD! Vinden hem echt fantastisch!
 • Herinnering voor later 2014-07-04 13:52:10
  Bij deze wilde ik je nog even bedanken voor de prachtige libdub wat was het resultaat leuk geworden. Wat was het leuk gedaan namens ons allen. Ook de foto's groot compliment en een herinnering voor later.
 • Teamuitje 2014-07-04 13:53:26
  We hebben een lipdub opgenomen met 35 collega's. Echt iedereen heeft een hele leuke middag gehad, dat zie je niet vaak met een teamuitje. Er is meestal wel mimaal één persoon die het niet naar de zin heeft maar ik heb geen negatieve opmerkingen gehoord. En de DVD die we allemaal gehad hebben is super goed gelukt, heel professioneel opgenomen en gemonteerd!
 • Gave lipdub 2014-07-04 13:53:55
  Wat een gave lipdub heb je er van gemaakt!! GEWELDIG!!!!!!! Super tevreden en we hebben er nu al weer helemaal plezier om...
 • Erg leuk geworden 2014-07-04 13:54:31
  Ik heb de materialen gisten ontvangen. Super bedankt daarvoor, video is erg leuk geworden. We zullen reclame maken voor jullie ;)
 • Enthousiast 2014-07-04 13:55:33
  Bedankt dat je voor ons een uitzondering heb willen maken zodat we gister de lipdub konden bekijken samen. Iedereen was heel enthousiast en vonden de libdub goed gelukt. Ik kan met een heel tevrede en blij gevoel terug denken aan mijn georganiseerde vrouwendag dankzij Felicity Events. Bij deze heel erg bedankt.
 • Top 2014-07-04 13:56:31
  Met een camera, recht in je gezicht, iedereen zo ver krijgen een solo te zingen, is een kunst. Felicity lukt dit. Iedereen vond het super leuk en gezellig. De begeleiding was top! Dankjulliewel!
 • K. Schoolmeesters 2019-01-13 11:57:53
  Wat een leuke video heb je voor ons gemaakt!!!! We zijn er super blij mee! Op het trouwfeest gaan we hem op een groot scherm afspelen voor alle gasten! Dat wordt vast en zeker een succes!!!!! De foto's zijn ook heel leuk, een mooie herinnering aan een superleuk vrijgezellen weekend! Hartelijk dank aan jullie beiden!
 • M. van Biesen 2019-01-13 11:58:40
  We hebben de lipdub binnen gekregen samen met de foto’s. We zijn heel tevreden hoe alles verlopen is en zijn super tevreden van het resultaat.

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.