Hete feestjes in Praag!!!

6 beoordelingen

Het is tijd om een 'Epic party' te plannen om de laatste dagen van je beste vriend als vrijgezel te vieren!

Maar je weet niet waar je moet beginnen .. 

Daarom zijn we hier!

Gevestigd in Praag, bieden wij een ideale bestemming waar je veel plezier in je leven kan hebben om vervolgens de ergste kater van de wereld te overleven uit de buurt van ongewenste ogen!

We houden van feesten! Het is niet alleen ons werk, het is een levensstijl! We gaan er altijd voor de beste service te leveren en de beste hulp te bieden die je ooit zou kunnen vinden. 

Waarom Praag

Praag is de plek bij uitstek in Europa. Heerlijk bier, de mooiste meisjes in de wereld en het is een multiculturele party scene en dat alles maakt Praag DE plek om naar toe te gaan.

En nu is het jouw beurt! ;)

En, last but not least, Praag is één van de goedkoopste steden ter wereld. En jij hebt een unieke kans om deze stad op stelten te zetten met weinig tot geen schade aan je portemonnee! Goedkoop bier, een uitstekende, betaalbare keuken en een rijk nachtleven met een verscheidenheid aan bars en clubs waar je kunt pronken met je dance skills. 

Wat te doen

Alles, van het ophalen op de luchthaven en accommodatie tot de beste activiteiten om je weekend feestend door te brengen.

Wil je een militaire schietwedstrijd of polsslag verhogende go-cart races? Kies uit ons enorme aanbod datgene wat je aandurft uit te proberen. Vervul je wensen! Sport, ontspanning, of prank ... Jij kiest!

Geniet van een volledige reeks van dag en nacht activiteiten. Met onze gidsen hoef je niet in de rij te staan om de beste gelegenheden van de stad binnen te komen en je hoeft je geen zorgen te maken over reserveringen en de organisatie in het algemeen. 

Waarom wij ... Dat is gemakkelijk!

Maak het jezelf gemakkelijk! Wij regelen alles!

Onze gidsen halen je niet alleen op bij het vliegveld: het zijn je beste vrienden, moeders die er voor zorgen dat je na een te gekke avond uit weer veilig en wel thuis komt. Ze nemen je alle organisatorische rompslomp uit handen die het kiezen van de meest levendige clubs met zich mee brengt zodat jij bij de beste party in de stad bent.

Het zijn mooie jonge dames die kunnen feesten. Krijg het beste inzicht in het nachtleven van Praag zodat je wat meemaakt om later op terug te kijken!

Wat wij van jou nodig hebben?

Vul onderstaande informatie formulier in waarin je schrijft wat je wilt en wat voor budget je daar voor hebt.

We nemen binnen no time contact met je op en zoeken de beste deals voor je!

 • max 2015-09-19 11:01:26
  onvergetelijke reis, echt een aanrader
 • Karel 2016-04-25 10:56:36
  Schitterende reis! De organisatie en de gids doen echt hun best om er een onvergetelijk weekend van te maken. Alle afspraken worden netjes nagekomen en je wordt ook nooit gepushed om extra opties bij te boeken. Ook als er problemen zijn komen ze graag ter hulp. Iemand van onze groep verloor zijn portefeuille, de gids is met hem meegegaan naar het politiekantoor, heeft naar de ambassade gebeld,... De organisatie heeft gratis het appartement een dag langer voor ons gehouden, omdat hij dreigde het vliegtuig te missen enzovoort... De organisatie is echt een topper! Praag zelf is fantastisch! Goedkope prijzen, mooie vrouwen,... Ook nooit het gevoel gehad van in een "slechte" buurt te zijn of een onveiligheidsgevoel gehad. Enig minpuntje is dat de gids soms niet al te stipt was, regelmatig 20 minuutjes, een halfuurtje te laat. Absolute aanrader is de limoservice (met extraatje ;)), is echt een superervaring!
 • Gertjan 2016-05-25 15:28:34
  Was een geweldige ervaring.leuk weekend gehad. Praag is een mooie stad. De gids was behulpzaam en heeft er mede voor gezorgd dat we het naar onze zin hadden.
 • Martin Mahoner 2017-04-30 08:17:22
  Gun shooting was very good.Our tour guide Tom was very friednly and accomidating and we really enjoyed his company
 • Didier 2017-05-06 10:41:11
  Weekendje weg naar Praag om een vrijgezel het weekend van zijn leven te geven. Onze gids wachtte ons op aan de luchthaven en regelde perfect onze check-in. S avonds was ze er weer voor de pub-crawl. Wat een avond is dat geworden zeg. Al onze wensen werden ingewilligd. Rustige pub tot kei harde disco. De gids bracht ons altijd op de juiste plek. Echt een mega aanrader. L was gewoon legendarisch.
 • Robert-jan van Doorn 2017-08-30 11:43:17
  Wat een pracht weekend! We dachten we gaan voor een vrijgezellenfeest naar Praag toe en god wat waren wij in de watten gelegd! We konden krijgen wat we wouden en zelfs meer tot super sexy strippers tot een goede grap als de oude dikke stripper die echt als perfect grap telt! Ik vergeet nooit meer die blik die hij had toen hij de oude stripper zag en hij het moest accepteren. :) Na de begin van de weekend gingen wij nog door naar clubs,bars en stripclubs #teringwateenkeuze #2dagennietgenoeg en wij waren hierin super goed begeleid door Sofia! Wat een prachtmeid die weet hoe ze haar werk moet doen en ons perfect kan entertainen Als je gek wilt feesten ga dan naar Praag naar STAGREISEN en het is een once in a lifetime experience 10/10 zou het zo nog een keer doen!!!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.