Diner Moordspel

5 beoordelingen

Het Diner Moordspel is in alle steden in Nederland en België mogelijk.

Je kwam voor een lekker diner? Een avondje ongecompliceerd genieten?

Heerlijk. Totdat… Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost.

Er is een moord gepleegd en die ga jij tussen de gangen door oplossen. Plaats delict is plaats diner: bloedstollend en ijskoud aan tafel geserveerd.

Een moorddiner is de perfecte combinatie van een heerlijk menu en een live ‘detective’. Samen met je collega’s of vrienden ga je in teams proberen de zaak te kraken. Overleggen kan, scenario-denken moet, maar houd je oplossingen voor jezelf en jouw team. Er is een meesterbrein nodig.

Dat van jou. No shit, Sherlock!

Wat staat je te wachten tijdens het Moord Diner ?

Jouw gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten met een drankje en we maken teams. Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden in het etablissement, bijna onder jullie ogen. Dit maakt jullie eerstegraads getuigen en we doen direct een beroep op ieders analytisch inzicht bij de identificatie van het slachtoffer. Zo’n vingerafdruk blijkt al snel een hele puzzel.

Terwijl de groep geniet van het diner ontrafelt de zaak langzaam. Subtiele details, ontluikende getuigenissen en (on)echte motieven: tussen de gangen door komen jullie steeds dichter bij de ware toedracht. Kruip in de huid van de verdachten tijdens een buurtonderzoek, ontcijfer de exacte moordlocatie door middel van een fictieve reconstructie. Wie is de moordenaar, wat was het motief en hoe is het slachtoffer om het leven gekomen? Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het diner met het vonnis!

Aan het einde van het diner komt de waarheid naar boven. Wie, hoe en waarom werd het slachtoffer omgebracht? Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnende teams ontvangen een toepasselijk cadeau. Dankzij jullie is de wereld weer een stukje veiliger geworden.

 • Marissa van den Berg (Wageningen University) 2015-08-27 09:02:33
  Wageningen Moordspel (eigen locatie) 18 augustus 2015 Een goed georganiseerd spel, ideaal voor team-uitjes en goede enthousiaste begeleiding! Top gedaan Sjoerd.
 • Aad Dukker 2015-08-27 09:09:37
  We hebben met onze familie een leuke activiteit bij jullie kunnen doen! Een heerlijke lunch met een complexe opdracht zorgde voor uren gezelligheid. Bedankt hiervoor!
 • Dillion Sturres 2016-04-13 11:55:29
  Leuk spel! Gezellig de hele avond een moord op zien te lossen tijdens een lekker diner! Top gedaan en leuke personages.
 • Saskia 2016-10-11 12:24:38
  Was gezellig! En ons team had de moord opgelost :)
 • Rob Knorsten 2018-12-07 08:11:53
  De moord is opgelost:) spel zit goed in elkaar en wij hebben ons de hele avond vermaakt! Bedankt!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.