Bavaria Brouwerijtour

0 beoordelingen

Bezoek de Bavaria brouwerij en meer..(1 tot 800 personen)

Kruip in de huid van een brouwer

Weet je hoe verse hop ruikt? En ken je de smaken van gebrande mout? Dat en nog veel meer beleef je tijdens de Bavaria Brouwerijtour. We nemen je mee van 1719 tot nu, van de geboorte van de Bavaria brouwerij tot aan de nieuwste innovaties. Tussen de brouwketels vertellen we je over het verschil tussen bier en pils en word je even lid van de familie Swinkels. Ga terug in de tijd, maak kennis met het bijzondere familieverhaal dat schuilgaat achter het Bavaria bier en ervaar de passie en het plezier waarmee we al bijna 300 jaar ons bier brouwen.

Begeef je in de ware brouwwereld
Zodra je per treintje aankomt op het brouwerijterrein, wandel je tussen de mouterijtorens, de brouwhuizen, het mineraalwaterhuis en de eestruimten. Elke ruimte met zijn eigen brouwgeheimen, die we je niet willen onthouden. Ervaar stap voor stap hoe pils gebrouwen wordt en proef bij terugkomst in het Bavaria Brouwerijcafé het eindresultaat.

Je kan een gehele dag bij ons vertoeven!
We hebben voor jou een aantal arrangementen samengesteld die je kunt combineren met de Bavaria Brouwerijtour. Ook maken we combinatieprogramma’s of wisselprogramma’s bij grote groepen. Hieronder vind je een selectie van ons aanbod, maar er zijn diverse andere mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk de dag compleet te maken met lunch, borrel of diner bij ons in een van onze zalen of het eetcafé!

(Bier)spellen: Bavaria Beergames, The Bavaria Escape, Swingo, Bavaria CaféQuiz, Bavaria Bierpong, Expeditie Brabant of een Bier en Bitterballen Bingo.

Bierproeverijen: High Beer, bierproeverij van de tap of een bierproefwedstrijd’

Workshops: Koken op open vuur, tapcursus “the perfect serve”, bierborrelplank maken of flesjes in betonlook

Gemotoriseerde activiteiten: Volkswagen Kever challenge, Solex tocht, Bavaria Boot, E-Chopper rijden en E-Kickbike rijden.

Rondleidingen/Musea: Daf, Philips wandeling of PS

Met hoeveel personen kan je bij ons terecht? 
Je kan bij ons terecht met minimaal 1 en maximaal 800 personen.

 

Het minimum aantal personen voor de Bavaria Brouwerijtour is 10 personen. Je kan met minimaal 10 personen je eigen datum (maandag t/m zondag) en tijd kiezen voor de Bavaria Brouwerijtour.

Bent u met minder dan 10 personen? Kom mee op de Bavaria Brouwerijtour op inschrijving. Deze vertrekt elke zaterdag en zondag om 15.00 uur. Wanneer je liever op een andere dag of tijdstip vertrekt, bekijken we graag samen met je de mogelijkheden om aan te sluiten bij een andere groep of je kan de VIP tour boeken.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Openingstijden
De Bavaria Brouwerijtour kan dagelijks (m.u.v. kerstdagen, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag).

 

Aantal personen
Van 1 tot 800 personen

 Ligging

Noord Brabant, nabij Eindhoven en Helmond
Dichtstbijzijnde snelwegen A50 en A2

Parkeren en route
Heuvel 5, 5737 BX Lieshout

Het Bavaria Brouwerijcafé beschikt over ruime (gratis) openbare parkeervoorzieningen.

16 euro per persoon

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Zie website adverteerder

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.