Bavaria Brouwerijtour

0 beoordelingen

Kruip in de huid van een brouwer
Weet je hoe verse hop ruikt? En ken je de smaken van gebrande mout? Dat en nog veel meer beleef je tijdens de Bavaria Biertour. We nemen je mee van 1719 tot nu, van de geboorte van de Bavaria brouwerij tot aan de nieuwste innovaties. Tussen de brouwketels vertellen we je over het verschil tussen bier en pils en word je even lid van de familie Swinkels. Ga terug in de tijd, maak kennis met het bijzondere familieverhaal dat schuilgaat achter het Bavaria bier en ervaar de passie en het plezier waarmee we al bijna 300 jaar ons bier brouwen.

Begeef je in de ware brouwwereld
Zodra je per treintje aankomt op het brouwerijterrein, wandel je tussen de mouterijtorens, de brouwhuizen, het mineraalwaterhuis en de eetruimten. Elke ruimte met zijn eigen brouwgeheimen, die we je niet willen onthouden. Ervaar stap voor stap hoe pils gebrouwen wordt en proef bij terugkomst in het Bavaria Brouwerijcafé het eindresultaat.

Je kan een gehele dag bij ons vertoeven!
We hebben voor jou een aantal arrangementen samengesteld die je kunt combineren met de Bavaria Biertour. Hieronder vind je een selectie van ons aanbod, maar er zijn diverse andere mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk de dag compleet te maken met lunch, borrel of diner bij on in het eetcafé!

Bierproeverijen: High Beer, bierproeverij van de tap of een bierproefwedstrijd
Rondleidingen/Musea: Daf, Philips wandeling of PSV
Gemotoriseerde activiteiten: Jeep rijden, Volkswagen Kever challenge of Solex tocht
Workshops: Koken op open vuur, tapcursus “the perfect serve”, bierborrelplank maken of flesjes in betonlook
Spellen: Bavaria Bierpong, Bavaria Beergames, Expeditie Brabant, Bier en Bitterballen Bingo, The Bavaria Escape, Bubble voetbal of Bavaria CaféQuiz.

Met hoeveel personen kan je bij ons terecht?
Het minimum aantal personen voor de Bavaria Biertour is 10 personen.
Bent u met minder dan 10 personen? Kom mee op de Bavaria Biertour op inschrijving. Deze vertrekt elke zaterdag en zondag om 15.00 uur.


16 euro per persoon

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Zie website adverteerder

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.