1,5 m proof: Superster in je eigen videoclip v.a €39,- p.p.

3 beoordelingen

Heupen op en neer en gooi die haren los!

Heb jij ook zo’n guilty pleasure waarbij je nooit stil kan zitten? Vergeet de artiest, want dat nummer wordt nu echt van jou! Zij staat in de spotlight en ook al haar vrienden en vriendinnen ontkomen er niet aan. Wij zijn The Dutch & Famous en maken een videoclip op jouw nummer naar keuze! Wees gerust, je hoeft niet eens te kunnen zingen...

Ook in deze gekke coronatijd zullen wij er natuurlijk voor zorgen dat jullie uitje door kan gaan en het een groots plezier wordt! Al onze shoots zijn dan ook 1,5 meter proof in elkaar gezet. Samen met professionele filmers gaan jullie in 2,5 a 3 uur tijd de uitdaging aan om te schitteren. Wie weet zit bij je trouwring ook nog een Grammy in de pocket! Niets is onmogelijk! Dit is een unieke ervaring waarbij al je creativiteit op hol slaat. Door verschillende outfits en gekke voorwerpen kan je de clip zo goed mogelijk namaken of er juist compleet een nieuwe draai aan geven. Niets is te gek bij ons en we zetten de boel gegarandeerd op z’n kop!

De dag zelf wordt dan ook een onvergetelijke en unieke ervaring, met een mooi aandenken achteraf: Namelijk een super dikke, flashy, stoute videoclip voor op je bruiloft (en voor de kleinkinderen later!)

Sta een dag lang in de spotlight en speel met al je vrienden en vriendinnen in je eigen videoclip op jouw favoriete nummer.

Vanaf prijs per persoon:

The Dutch & Famous bieden de beste kwaliteit voor nagenoeg dezelfde prijs (zie filmpjes hieronder). Onze activiteit is overal mogelijk in Nederland, België en zelfs Duitsland. En waar we ook komen rekenen we een reiskosten bijdragen van eenmalig €25,-.  Een professionele videoclip maken kost bij ons €42,50 per persoon. Daarbij hanteren we een minimum van 10 personen. Zijn jullie met minder? Laat het even weten. Daar komen we meestal wel uit. Vanaf 18 personen zakt de prijs naar €39,- p.p.

 • Cindy Hoeks 2020-02-05 05:58:50
  We hebben zo gelachen! Deze jongens maken er echt een feestje van en het voelde echt als een opname dag van onze videoclip.
 • Yvonne de Keizer 2020-03-05 17:07:56
  Topdag en een professioneel uitziend resultaat. Ik had niet verwacht dat het er zo goed uit zo komen te zien. Het minst leuke was het moeten wachten tot mijn bruiloft om de clip te zien :-)
 • Maro Luijpers 2020-06-10 09:42:18
  Bij het organiseren van een vrijgezellenfeest ga je automatisch twijfelen of iedereen het wel leuk zal vinden. Dit was echt nergens voor nodig. Ze weten precies hoe iedereen zo ver kunnen krijgen om actief mee te doen. Het was een super leuke dag en het filmpje was ontzettend leuk om te kijken op de bruiloft

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.