Workshop Dildo’s Maken

0 beoordelingen

Veel lol, plezier en een herinnering om van na te genieten. Met deze bijzondere workshop ga je helemaal zelf een dildo maken. Hoe hij eruit gaat zien, groot, realistisch of abstract, dat kun je zelf bepalen. Boek de workshop voor een vrijgezellenfeest waar nog lang over wordt nagepraat.

Hoe ziet de workshop eruit.

Eerst ga je lekker creatief aan de gang om met klei de vorm van jou dildo te bepalen. Maak hem zoals jij zou willen, want dit is je kans! Leer ondertussen van de workshopleider hoe je een goede eikel maakt en hoe je er aders op zet. Je kan hem natuurlijk ook versieren met bijvoorbeeld je naam of figuren.

Wanneer de kleivorm klaar is, ga je de mal hiervan maken.

Daarna kan de silicone worden gemixt in de kleur die je wilt. Maak je een vrolijke kleur of wordt hij pik-zwart? De mal met dildo krijg je mee naar huis, zodat je hem in privacy kan onthullen.

Homeparty

Deze activiteit is perfect voor een vrijgezellenfeest, want we kunnen deze workshop op elke gewenste tijd en locatie geven. We komen dus ook bij jou thuis om de workshop te geven.

57.50 euro per persoon

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.