Workshop dildo/vibo maken op elke locatie!

1 beoordelingen

Workshop Dildo of Vibo Maken

Uiteraard komt een van onze consulentes de workshop geven op een door u gewenste locatie in Nederland of op een van onze locaties.
De kosten voor de workshop zijn 45 euro pp voor de dildo en 50 voor de vibo ongeacht de locatie. Wanneer jullie met meer dan 10 dames zijn, krijgt iemand de workshop van ons cadeau of bespreken we de mogelijkheden voor een eventuele korting! Ideaal voor een vrijgezellenfeest vrouwen!

Programma Dildo/Vibo Workshop

Om te beginnen zullen we bij deze dildo workshop starten met het kleien, geheel naar eigen smaak en vorm. Wil jij een dildo die heel simpel is? Of ga jij voor de ribbels en nopjes. Het is zelfs mogelijk om een dildo te maken tijdens deze workshop waar een naam op staat.

Als de basis is gelegd gaan we een mal maken. Erg belangrijk is ook dat jullie een kleur of meerdere kleuren kiezen voor het siliconen van de dildo. We gaan namelijk zelf deze mal vullen met siliconen waardoor je eigen creatie tevoorschijn zal komen - een unieke dildo.

Als we klaar zijn met het gieten van de mallen kunnen we een lekker drankje nuttigen of indien gewenst een (erotische) taart aansnijden. Wij kunnen ook een (nette) stripact verzorgen tijdens deze workshop om wat meer (lees: minder) aankleding aan deze activiteit te geven.

Resultaat Dildo of Vibo Workshop

We gaan ervoor, de dildo's moeten uit de mal worden gehaald. Een spannend moment: is het gelukt zoals je verwacht had? We gaan met onze nieuwste aanwinst op de foto om een leuke herinnering aan deze workshop mee naar huis te kunnen nemen. Wij zorgen ervoor dat je niet over straat hoeft te lopen met een dildo in je hand: iedereen ontvangt een leuke goodie bag waarin je hem discreet kan meenemen.

Tijdsduur Dildo Workshop

De workshop neemt tussen de 2 en 2,5 uur in beslag.

Arrangement

Deze activiteit is ook te combineren met een nette stripact of 18+ taart

Vanaf prijs per persoon: 45 euro

  • Peggy kaiser 2017-03-21 00:02:01
    Dildo workshop......zes volwassen vrouwen fanatiek bezig met klei om haar eigen favoriete dildo te maken. Fantasie gebruiken voor de lengte en de dikte, ondeugendheid straalde er van af, elkaars ontwerpen bewonderen, nog ietsjes dikker of langer maken, een bijna fluoriserende kleur gekozen....kortom twee uur lang alleen maar grote hilariteit! Dank aan onze consulente. We hebben ons kostelijk geamuseerd!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.