Singalong strip-act voor vrouwen

2 beoordelingen

Boi is een speelse troubadour die professioneel gitaar speelt en daarbij leuke liedjes zingt.

De aanwezige dames zingen uit volle borst mee met bekende liedjes van de Beatles, Ed Sheeran, Lionel Ritchie, Anouk, Ilse de Lange, Caro Emerald en vele anderen.

Boi doet een muziekquiz en wie de vraag goed beantwoordt mag een leuke opdracht uitvoeren.

De opdrachten kunnen variëren van een nummer zingen, mee trommelen tot een mop vertellen.

Maar waar het vooral omgaat is dat de dames een kledingstuk van Boi mogen uittrekken als ze dat durven.

Boi is dus geen stripper maar de dames mogen hem strippen

Deze licht erotische act heeft al eens de landelijke pers gehaald omdat het uniek is in z’n soort.

De dames bepalen zelf hoever ze Boi willen strippen.

Het zal in elk geval niet de eerste keer zijn dat Boi op het laatst geheel in Adams kostuum zijn performance al zingend en dansend zal afsluiten.

Deze act duurt ¾ uur en leent zich heel goed als apart onderdeel op een dames vrijgezellenfeestje in heel Nederland en België.

Een heel gezellig vrouwvriendelijk uurtje muzikaal feesten en zingen met Boi kost als basisprijs €150,- en daarnaast per persoon €10,-

(Prijzen zijn exclusief reiskosten)

Voor informatie over deze ladiesnight act bel met Natu-artist Boi 0615275000

Een heel gezellig vrouwvriendelijk uurtje muzikaal feesten en zingen met Boi kost als basisprijs €150,- en daarnaast per persoon €10,-

 • Nicole 2016-04-05 18:17:29
  Wat een geweldige avond hebben wij gehad met Boi! Het is erg leuk om te beginnen met het meezingen met allerlei nummers, gevolgd door een quiz met afsluitend een spectaculair einde. De opbouw hierin voelt Boi goed aan en zorgt ervoor dat niemand zich ongemakkelijk voelt, maar het bij elkaar juist een hele gezellige boel is. Als je een vrijgezellenfeest wilt organiseren waarbij een stripper een must is, maar je geen ongemakkelijke erotisch gedoe wil, dan ben je bij Boi aan het juiste adres. Have fun!!
 • Anoniem 2017-09-13 18:42:48
  Wat een geweldige avond hebben wij gehad met Boi! Wij wisten allemaal niet precies wat ons te wachten stond... Uiteraard hadden wij wel een tipje van de sluier gehad maar wij wisten niet hoe de ínkleding' precies zou worden.. De vrijgezel heeft echt een top avond gehad! Eigenlijk wij allemaal.. Wil je geen stripper die voor 10 minuten even zijn ding komt doen? En wil je een verrassingseffect in je avond.. Boek 100% Boi!! Boi was voor ons echt de held van de avond!!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.