Vibratorparty bij jou thuis!

0 beoordelingen

Een hilarisch, heerlijk, maar ook informatief vrijgezellenfeest vrouwen!? Boek een homeparty van Pik Business!

Pik Business reist het hele land door met een koffertje vol paarse sex toys. Ineens ligt jouw keukentafel vol met de nieuwste trends aan seksspeeltjes. 

Wij bieden een workshop mét inhoud aan. We nemen de nieuwste trends op het gebied van seks toys door en er zijn prijzen te winnen met een loterij. Anderhalf uur lang mag alles gezegd en gevraagd worden. We hebben allemaal een vagina, dan kunnen we er maar beter plezier van hebben. Door het delen van ervaringen en problemen met elkaar, creëren we een losse sfeer waar niemand meer bang is om iets te zeggen.

Wij doorbreken het taboe rondom sextoys door vernieuwend en vrouwvriendelijk te zijn. Onze toys zijn niet ordinair maar classy. Een leuke avond waar je de do’s en don’ts voor in de slaapkamer en over je eigen lichaam leert.

 Wat kun je verwachten?

 Tijdens deze workshop vliegen de dildo’s je om de oren en krijgen jullie de laatste trends op het gebied van sextoys te zien. Alles wat vibreert is aanwezig!


Wat wij bieden

  •                De laatste trends op het gebied van sextoys, uitgestald op jouw keukentafel.
  •                Een Sexpert Quiz.
  •                Een uur uitleg.
  •                Een loterij met spannende prijzen
  •                Een half uur de tijd voor vragen en bestellingen.

 

Duur: 1,5 uur


Locatie: Aan huis of op locatie

Aantal personen: Geen maximum of minimum aantal

Kosten: €50,- (incl. btw) Deze kosten zijn exclusief vervoer- en parkeerkosten € 0,19 per kilometer vanaf ons bedrijfsadres.

Hebberige gastvrouw: Als jouw vriendinnen een omzet van boven de €250 bereiken, krijg jij een trillend cadeautje van ons. Beetje dronken voeren dus.

Kosten: €5,- p.p. (bij 10 personenen) (incl. btw) Deze kosten zijn exclusief vervoer- en parkeerkosten € 0,19 per kilometer vanaf ons bedrijfsadres.

Hebberige gastvrouw: Als jouw vriendinnen een omzet van boven de €250 bereiken, krijg jij een trillend cadeautje van ons. Beetje dronken voeren dus.

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.