Singalong stripact (Corona Proof)

4 beoordelingen

Sing along met Boi.

Gezien de Coroana restricties is de show aangepast. 

Het principe blijft hetzelfde maar Boi zal zelf het grootste deel van de stripact uitvoeren. Maar met een 1 1/2 meter verrassing.

Boi is een zanger-gitarist die menig damesfeestje al heeft opgeluisterd met zijn uniekevrijgezellenact

Boi is een leuke gezellige bruin getinte artiest die de dames graag laat meezingen maar er schuilt een verrassing in de act.
Boi is geen stripper. Maar tijdens zijn performance doet hij ook een muziekquiz. En wie de vraag goed beantwoordt mag tijdens het zingen een kledingstuk van Boi uittrekken. Oh ooh!
Dit zorgt altijd voor veel hilariteit bij de dames. En omdat de bruid al helemaal van niets weet is het lachen gieren brullen wanneer blijkt dat er toch nog iets van een verhulde strip act op het programma staat.
Boi is uniek met deze act omdat hij zelf geen stripper is maar door dames wordt ontdaan van zijn kleding. En dat doen ze maar al te graag. Het gebeurt dus vaak dat Boi zijn liedjes op een gegeven moment in Adam’s kostuum staat te zingen.
Ook neemt hij allerlei instrumenten mee zodat de ladies ook mee kunnen shaken en trommelen wat zeer sfeerverhogend werkt. Met zijn gezellige presentatie en warme uitstraling is een klein uurtje vol spanning en sensatie gegarandeerd. En zeg nou zelf, wat is leuker dan de zingende artiest te mogen strippen met z’n allen? Gevolgd door een sinderende finale.
De basisprijs is €150,- en daar komt nog €10,- p.p. bij. Meestal betreft het feestjes van 8 tot 20 personen. Bij grotere feestjes, bv. Een Ladies Night wordt een aparte prijs afgesproken. Boi reist door heel Nederland maar als het moet ook naar een ander land. Maar dan komen er natuurlijk wel reiskosten bij. Je boeking wordt altijd binnen 24 uur beantwoord. En suggesties zijn welkom. Het is jullie feestje.

Een heel gezellig vrouwvriendelijk uurtje muzikaal feesten en zingen met Boi kost als basisprijs €150,- en daarnaast per persoon €10,-

 • Nicole 2016-04-05 18:17:29
  Wat een geweldige avond hebben wij gehad met Boi! Het is erg leuk om te beginnen met het meezingen met allerlei nummers, gevolgd door een quiz met afsluitend een spectaculair einde. De opbouw hierin voelt Boi goed aan en zorgt ervoor dat niemand zich ongemakkelijk voelt, maar het bij elkaar juist een hele gezellige boel is. Als je een vrijgezellenfeest wilt organiseren waarbij een stripper een must is, maar je geen ongemakkelijke erotisch gedoe wil, dan ben je bij Boi aan het juiste adres. Have fun!!
 • Anoniem 2017-09-13 18:42:48
  Wat een geweldige avond hebben wij gehad met Boi! Wij wisten allemaal niet precies wat ons te wachten stond... Uiteraard hadden wij wel een tipje van de sluier gehad maar wij wisten niet hoe de ínkleding' precies zou worden.. De vrijgezel heeft echt een top avond gehad! Eigenlijk wij allemaal.. Wil je geen stripper die voor 10 minuten even zijn ding komt doen? En wil je een verrassingseffect in je avond.. Boek 100% Boi!! Boi was voor ons echt de held van de avond!!
 • Unicorn 2018-08-27 13:48:53
  Het optreden van Boi tijdens ons vrijgezellenfeest was een groot succes. Iedereen was razend enthousiast. De avond begon als een gezellig sing-along feestje, maar werd uiteindelijk langzaamaan steeds spannender! Boi kreeg iedereen aan het dansen en zingen en sloot af met een verassingselement wat niemand had verwacht! Dit optreden is zeker aan te raden als je op zoek bent naar iets wat uniek en origineel is. Boi is gewoon de ultieme entertainer voor je vrijgezellenfeest!
 • Anne 2019-03-30 15:43:16
  Voor onze zwangere zus waren we op zoek naar een leuke "activiteit". We kwamen via deze site uit bij Boi. Echt zo blij en tevreden dat we hem geboekt hebben! Boi weet echt hoe hij de groep kan entertainen. We hebben ontzettend veel gelachen. Het is echt een leuke act en Boi neemt ruim de tijd om de club te vermaken. Iedereen wordt er bij betrokken. Het contact verliep steeds erg vlot wat super fijn is! Boi, je bent een topper! Nogmaals heel erg bedankt voor de leuke avond!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.