Singalong stripact

4 beoordelingen

Frivole, hilarische, spannende maar vooral een oergezellige muzikale act waarbij de zanger door de aanwezige dames mag worden gestript.

Boi is een speelse troubadour die gitaar speelt en daarbij aanstekelijke meezing liedjes zingt.

De dames en meiden zingen uit volle borst mee met bekende liedjes van de Beatles, Ed Sheeran, Lionel Ritchie, Anouk, Ilse de Lange en vele anderen.

Boi doet ook een muziekquiz en wie de vraag goed beantwoordt mag een leuke opdracht uitvoeren. De opdrachten kunnen variëren van een nummer zingen, tot een mop vertellen etc.                                                                                                                                  Maar waar het vooral omgaat is dat de dames ook een kledingstuk van Boi mogen uittrekken als prijs en als ze dat ten minste durven. Boi is dus geen stripper maar de dames mogen hem strippen. Hoe leuk is dat? Je mag de zanger strippen terwijl hij aan het performen is.

Deze licht erotische act heeft al eens de landelijke pers gehaald omdat het uniek is in z’n soort. De dames bepalen zelf tot hoever ze Boi willen strippen.

Het zal in elk geval niet de eerste keer zijn dat Boi op het laatst geheel in Adams kostuum zijn performance al zingend en dansend zal afsluiten in een spetterende finale.

Deze act duurt ca. ¾ uur en leent zich heel goed als apart onderdeel op een vrijgezellenfeestje of een Ladies-Night.

Boi neemt naast zijn gitaar ook wat muziekinstrumentjes mee zodat iedereen actief kan mee shaken en trommelen tijdens deze singalong show.

Een heel gezellig vrouwvriendelijk uurtje muzikaal feesten en zingen met Boi kost als basisprijs €150,- en daarnaast per persoon €10,- (Prijzen zijn exclusief reiskosten)

Voor grotere zalen gelden andere bedragen.

Voor informatie over deze act bel je met Natu-artist Boi 0615275000 of vul onderstaande informatie formulier in:

Een heel gezellig vrouwvriendelijk uurtje muzikaal feesten en zingen met Boi kost als basisprijs €150,- en daarnaast per persoon €10,-

 • Nicole 2016-04-05 18:17:29
  Wat een geweldige avond hebben wij gehad met Boi! Het is erg leuk om te beginnen met het meezingen met allerlei nummers, gevolgd door een quiz met afsluitend een spectaculair einde. De opbouw hierin voelt Boi goed aan en zorgt ervoor dat niemand zich ongemakkelijk voelt, maar het bij elkaar juist een hele gezellige boel is. Als je een vrijgezellenfeest wilt organiseren waarbij een stripper een must is, maar je geen ongemakkelijke erotisch gedoe wil, dan ben je bij Boi aan het juiste adres. Have fun!!
 • Anoniem 2017-09-13 18:42:48
  Wat een geweldige avond hebben wij gehad met Boi! Wij wisten allemaal niet precies wat ons te wachten stond... Uiteraard hadden wij wel een tipje van de sluier gehad maar wij wisten niet hoe de ínkleding' precies zou worden.. De vrijgezel heeft echt een top avond gehad! Eigenlijk wij allemaal.. Wil je geen stripper die voor 10 minuten even zijn ding komt doen? En wil je een verrassingseffect in je avond.. Boek 100% Boi!! Boi was voor ons echt de held van de avond!!
 • Unicorn 2018-08-27 13:48:53
  Het optreden van Boi tijdens ons vrijgezellenfeest was een groot succes. Iedereen was razend enthousiast. De avond begon als een gezellig sing-along feestje, maar werd uiteindelijk langzaamaan steeds spannender! Boi kreeg iedereen aan het dansen en zingen en sloot af met een verassingselement wat niemand had verwacht! Dit optreden is zeker aan te raden als je op zoek bent naar iets wat uniek en origineel is. Boi is gewoon de ultieme entertainer voor je vrijgezellenfeest!
 • Anne 2019-03-30 15:43:16
  Voor onze zwangere zus waren we op zoek naar een leuke "activiteit". We kwamen via deze site uit bij Boi. Echt zo blij en tevreden dat we hem geboekt hebben! Boi weet echt hoe hij de groep kan entertainen. We hebben ontzettend veel gelachen. Het is echt een leuke act en Boi neemt ruim de tijd om de club te vermaken. Iedereen wordt er bij betrokken. Het contact verliep steeds erg vlot wat super fijn is! Boi, je bent een topper! Nogmaals heel erg bedankt voor de leuke avond!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.