Humor Paaldansen

0 beoordelingen

Boek de workshop paaldansen met onze eigen Joke!

Humor staat centraal! Afgelopen Maart deden Kelly Pfaff en de Belgische zangeres Belle Perez deze workshop bij ons in Amsterdam.

Locatie aan de rand van de wallen met discolampen, meteen mooi startpunt van je vrijgezellenfeest!

Onze Joke staat bekend als een pittige, wereldwijze tante uit Amsterdam die op haar eigenwijze wijze de aanstaande bruid en haar vriendinnen niet alleen leert paaldansen. Ook leuk om te zien is bijvoorbeeld hoe je voor je mannetje op een erotische manier een pan tomatensoep klaar maakt! Na deze paaldans workshop kent lapdance voor jou geen geheimen meer. Je leert tijdens deze hilarische workshop paaldansen volop te genieten van het leven en trots te zijn op je vrouwelijkheid! Of was het nou andersom? Een anderhalf uur durend uitje, Ladies only!

Het leukste vrijgezellenfeest van Amsterdam. En uiteraard maken we een verrassende groepsfoto!

 

Kosten 19 euro pp incl. begeleiding, discolampen en discolampen.

Duur: 1,5 uur

Kosten 19 euro pp incl. begeleiding, discolampen en discolampen.

Duur: 1,5 uur

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.