De ruk en pluk boot

1 beoordelingen

Vier jaar geleden waren we de eerste met de Workshop Ruk & pluk oftewel workshop mastruberen. Wij gaan nu met de ruk & pluk boot weer een stap verder. 
 
We nemen namelijk de workshop ruk&pluk en onze eigen overdekte wallen boot (32 personen) en het resultaat is daar. Zo spannend als het klinkt, zo ideaal is de combinatie van ontspanning en entertainment op het water. 
 
Midden op de wallen voor de oude kerk krijgen jullie een warm welkom en gaan jullie aan boord van onze Ruk en pluk boot. Er wacht een heerlijke bubbel, een aantal rubberen vriendjes en onze super spontane workshopgever Maurice.  
 
Hij gaat je alle geheimen uitleggen over hoe je je partner kunt verwennen en wat de laatste technieken zijn. 
 
Op het water is alles anders, deze tour is hilarisch en staat garant voor heel veel plezier.  
 
Geef een tijdstip en datum door, wanneer jullie de ruk & pluk  boot willen boeken. 

  • Sophie 2015-11-23 21:03:26

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.