Vuurspetters

0 beoordelingen

Een workshop of een cursus Siersmeden is een ervaring voor het leven.

Probeer het zelf en creëer met hamer en aambeeld de mooiste siervoorwerpen.

U wordt begeleid door gediplomeerd smid Annelied van Dijk en haar Vuurspetter team.

Smeden zorgt voor zowel concentratie als ontspanning. Laat u ook betoveren door de gloed van het vuur en het ‘buigzame ijzer’.

Zelf als je nog nooit een hamer hebt vastgehouden!

In de smederij organiseren we smeedworkshops voor bedrijven, particulieren, vrijgezellenfeesten en kinderpartijtjes. Een workshop smeden duurt ongeveer drie uur. De begintijd kan in overleg worden vastgesteld.

De voorwerpen die u maakt variëren van stoere kachelpoken tot sierlijke haken, presse-papiers, woonaccessoires, messen en flessenopeners.

U kunt ook kiezen om met de groep aan één voorwerp te werken. Koffie, thee, fris en iets lekkers zijn altijd inbegrepen.

Bij Vuurspetters kan een workshop smeden gecombineerd worden met het zeilen op een Botter of een diner in een leuk restaurant in de buurt.

(groepen kleiner dan 6 personen ontvangen een prijs op maat)

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.