Urban Oasis

1 beoordelingen

Urban Spa Party is Relax en Creatief vrijgezellenfeest vrouwen in Den Haag centrum.

"Voor alle vrijgezellen, jubilarissen en andere feestvarkens die het go-karten, steengrillen en lasergamen wel gezien hebben, is er iets nieuws te beleven. Overgewaaid uit Amerika en Azië: De Spa Party. Ontstressend, Lekker en Gezond en creatief activiteit!"

Speciaal voor vrijgezellenfeest vrouwen !

Verschillende activiteiten pakketten van A,B,C en D (Bekijk op onze website!)

Super origineel en nieuw; anders dan alles wat je al kent en gedaan hebt!

Mega ontspannend en gezond; iedereen kan lekker zichzelf vermaken en zo ben je lekker samen met elkaar. En nog eens supergezond ook. Dan kunnen jullie allemaal weer lekker tegen aan. Super Relax: stress is verboden!

Voor iedereen leuk; voor vrouwen van 9 tot 89 jaar. Voor de vriendinnendag, vrijgezellenfeest of voor de zussen, (schoon)moeders en zelfs grootmoeders! Je hoeft niet bang te zijn dat mensen afhaken omdat ze iets niet zien zitten of niet durven.

Ook voor zwangere vrouwen; Want natuurlijk hoeven ze niet langs zijlijn te staan, dan verdienen ze niet!

Laagdrempelig; je hoeft niks mee te nemen en je houdt je kleren gewoon aan. Je hoeft nergens maar dan ook nergens aan te denken

Verschillende activiteiten in 1; je hoeft je tijdens de vriendinnen wellness party niet constant te verplaatsen. Ontspannen, workshops, drinken. Alles kan gewoon hier!

Altijd beschikbaar; 7 dagen per week van 09:30 tot 23:30. Tijd en dag helemaal naar jouw wens. Jij bepaalt hoe, wat, waar en wanneer!

Goed bereikbaar vanuit heel Nederland en België; centraal gelegen, midden in stadscentrum met goede parkeergelegenheid en mogelijkheden met openbaar vervoer. Je hoeft dus geen uren te reizen en moeilijk te doen met vervoer. Gewoon naast de deur!

Heel de dag ben je samen; hier gaat het natuurlijk om en daarom verzorgen  jullie de hele tijd lekker samen optrekken en kunnen genieten van ontspannen activiteiten van Spa Party!

Betaalbaar; en allinclusief programma.

Gratis High Tea pakket voor groepen met min 8 pers voor pakket D

99% gasttevredenheid 

Bekroond met de Leisure Trend Award (meest innoverende bedrijf in vrijetijdsindustrie) en de Columbus trofee.


  • Aafje 2015-02-26 09:57:56
    Voor ons vrijgezellendag met 7 personen hadden we een Uitje in Den Haag ingepland en we zochten een leuk en passend iets voor heel de groep. Leuke reactie en iedereen!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.