Tekenen of Beeldhouwen van een naaktmodel

6 beoordelingen

Tekenen maar ook Beeldhouwen van een naaktmodel Spannend en toch heel gewoon. Door afstand te nemen en gewoon te kijken maak je een tekening of beeld, verbeter je waar nodig en stop je op het juiste moment. Bij het tekenen is het zo dat het een workshop modeltekenen en geen workshop naaktmodel schilderen is (eventueel wel op aanvraag) Naaktmodel tekenen kunt je zien als een voorstudie voor het schilderen:

Je leert kijken op een andere manier naar een persoon en je ontdekt aan de hand van de docent hoe de menselijke verhoudingen zijn. Ook leer je hoe je in je eigen stijl een beeldende weergave kan maken op papier met houtskool of als je gaat beeldhouwen natuurlijk met steen.

Na een instructie van de docent zal het model verschillende korte poses aannemen welke door de deelnemers moeten worden vastgelegd met houtskool op papier. Na iedere pose worden de tekeningen op serieuse maar ook op humoristische wijze besproken om bij de volgende tekening een beter resultaat te bewerkstelligen.

Na afloop gaa je naar huis met een aantal tekeningen en met veel kennis over het modeltekenen. En natuurlijk met de herinnering aan een gezellige workshop! Nogmaals schilderen kan ook maar alleen op aanvraag !!!

Duur van deze workshop ongeveer 2,5 uur.

De aangesloten kunstenaars zijn actief door heel Nederland!

Vraag de prijzen aan door onderstaand formulier in te vullen.

 • jolanda 2015-06-14 21:42:00
  Goed verzorgde workshop
 • jolanda 2015-06-14 21:42:10
  Goed verzorgde workshop
 • kees 2015-06-14 21:43:19
  echt top
 • geertje 2015-06-14 21:44:07
  echt prima verzorgd
 • hans 2015-06-14 21:44:50
  was heel gezellig en complimenten voor het zeer geduldige model
 • bep 2016-03-24 14:12:37
  Echt heel gezellig en ook nog eens leerzaam. Dat hadden we eigenlijk niet bedacht maar het is ook heel leuk om te doem deze workshop !!!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.