Dansworkshops

3 beoordelingen

Voor een onvergetelijk Vrijgezellenfeest

Veel verrassende arrangementen en een grote diversiteit aan dansworkshops vindt je op dansworkshops.nl. Workshops zijn te combineren met een borrel, cocktails of diner! Een door ons verzorgde complete dansavond behoort tot de mogelijkheden.

Workshops en uitjes zijn gericht op entertainment. Hierbij staat naast het leren van enkele basispassen het plezier in dansen centraal. De workshops is zeer laagdrempelig en de geleerde danspassen kunnen eenvoudig op elk soort feest in de praktijk worden gebracht. Dansliefhebbers zullen van de gelegenheid gebruik kunnen maken om dansfiguren te leren. De feestgangers zien de workshops meer als een gezellige vorm van amusement.

Workshops zijn te combineren met een borrel, cocktails of diner! Een door ons verzorgde complete dansavond behoort tot de mogelijkheden

Workshops vanaf € 30,-

Een compleet vrijgezellenfeest inclusief een drie gangen-menu is al mogelijk v.a. €50,-

 • aytaml 2016-03-23 10:33:32
  De organisatie heeft goed meegedacht over onze wensen en een hele schappelijke prijs gerekend. We hebben een dansworkshop merengue gedaan met in totaal 13 vrouwen. Er werd rekening gehouden met het verschillende dansniveau en het was een gezellige sfeer! Door in twee rijen te dansen en daarbij steeds van partner te wisselen werd het een echte groepsactiviteit. Verrassend was dat de bruid iets later in de danszaal werd uitgenodig, waar we haar versierd met Hawai rokjes en bloemenkransen opwachtten en per persoon haar iets persoonlijks konden wensen en daarna een bloemenkrans o.i.d. te geven. Dat werd ontroerend! Verrassend was ook dat in de pauze heerlijk hapjes werden geserveerd naast de verkoelde drankjes. We hebben een mooie groepsfoto en een mooie herinnering erbij. Bedankt! ...
 • Lianne 2017-02-21 09:42:02
  echt een supermiddag
 • Ria 2017-02-21 09:42:42
  vind ik ook !!!!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.