Wij Houden Van Holland

1 beoordelingen
 • Een gezellig Hollands stadsspel
 • Gezellig met vrienden
 • Inclusief professionele begeleiding
 • Geschikt voor alle soorten groepsuitjes

Speel leuke Hollandse spelletjes!

De citygame wordt gespeeld op een van onze locaties in de dichtsbijzijnde stad of in een stad naar keuze. De ‘Wij houden van Holland’ citygame is actief, spannend en zorgt voor een goede strijd tussen de teams. Populair om te spelen in Groningen, Breda, Utrecht en Amsterdam, maar in meer dan 65 steden mogelijk.

Hoe werkt het wij houden van Holland stadsspel?
Een van onze professionele begeleiders ontvangt jullie op de afgesproken locatie en begeleidt jullie gedurende de hele citygame.
Het spel wordt in teams gespeeld en je strijd dus tegen elkaar. Je speelt 10 verschillende “Hollandse” opdrachten waar punten mee te verdienen zijn.
Soms spelen de teams tegen elkaar, en soms doe je als team een opdracht apart.
Het begin is op een afgesproken locatie en ook de eindlocatie wordt afgesproken. Op deze eindlocatie nuttigen we een drankje. Daar wordt ook de winnaar bekend gemaakt. Het team met de meeste punten wint.

Citygame in stad naar keuze of op eigen locatie
Wil je deze citygame spelen in een stad naar keuze of op een eigen locatie? Dat kan! Voor eigen locatie geldt een toeslag van €5,- per persoon. Daarbij rekenen we een starttarief van €25,- per citygame en een vergoeding van €1,10 per km (gerekend vanuit onze vestiging in Rotterdam). De kosten voor een stad naar keuze worden bij de reservering aangegeven.
Een citygame kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard zijn er ook genoeg mogelijkheden voor grotere groepen

De Hollandse lunch bestaat uit:
– Broodje kaas
– Broodje ham
– Boerenplakje cake
– Chocolade koekjes reep
– Appel
– Jus d’orange en melk

€ 24,95 p.p.

 • Steve Ruit 2019-05-01 09:20:18
  Leuke city game en een goede begeleiding

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.