Random 35

0 beoordelingen

Het perfecte spel om samen met je vrijgezellenfeest te doen.

Grappige en gedurfde opdrachten zorgen voor een leuke dag en veel chantagemateriaal; van elke opdracht moet je namelijk bewijsmateriaal opsturen!

In 1 of 2 teams gaan jullie de strijd tegen elkaar. Dit spel kan op elke gekozen locatie gespeeld worden. Onze spelbegeleider komt naar de gewenste locatie toe en zal de opdrachten verstrekken en het bewijsmateriaal verzamelen. In twee teams gaan jullie op pad de stad in en krijgen jullie 90 minuten om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren. Tijdens de random 35 kies je als team een opdracht tussen 1 en 35:

1-15     Dummy
15-25  Braveheart
25-35   Dare devil

Per goed uitgevoerde opdracht ontvang je punten, maar je ontvangt je punten alleen maar bij bewijsmateriaal. Deze stuur je als foto of filmpje op naar de spelbegeleider.

Als team ga je onderweg met een rugtas en communicatie materiaal. Vervolgens probeer je op de juiste locatie zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren.

 

Vanaf € 14,95 p.p.
vanaf 6 deelnemers
Ongeveer 1,5 uur
Overal te boeken
Ideaal voor vriendenuitje / vrijgezellen uitje
Combinatie met horeca mogelijk

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.