5 opdrachten voor een hilarisch vrijgezellenfeest

Bij een vrijgezellenfeest mogen hilarische opdrachten en spelletjes niet ontbreken. Denk hierbij aan het opeten van een hele citroen of het dragen van een T-shirt met flauwe opdrachten die voltooid moeten worden. Een ding is zeker: de opdrachten maken je gegarandeerd aan het lachen.

5 grappige opdrachten voor een vrouwen vrijgezellenfeest!

Bij het organiseren van een vrijgezellenfeest komt heel wat kijken. Zo moet je allereerst een datum prikken, vriendinnen uitnodigen, een ludieke activiteit bedenken en ook nog een toffe feestavond organiseren. Waarom laat je de vrijgezel het zelf niet organiseren? Geef haar een van deze 5 opdrachten en je hebt gegarandeerd een hilarisch vrijgezellenfeest waarbij je zelf nauwelijks iets hoeft te organiseren! Stimuleer het zangtalent van je vriendin Laat de vrijgezelle vrouw een liedje zingen of een ode brengen aan een andere vrijgezel.

3 tips om succesvol te ontsnappen uit een escape room!

Het is een enorme hype voor vrijgezellenfeesten: de escape room. Je wordt met elkaar opgesloten in een ruimte en door middel van puzzels, raadsels en hints moeten jullie de uitweg vinden. En dat is nog niet zo gemakkelijk.

De meest exclusieve locaties voor je vrijgezellenfeest

De laatste dagen van je vrijgezellenbestaan zijn zeer belangrijk. Flink los gaan en geld uitgeven is dan ook toegestaan. Zie het als een laatste vakantie met de mannen of met de vrouwen.

De evolutie van het vrijgezellenfeest

In onderstaande infographic het verloop van het bekende vrijgezellenfeest!

Tijdlijn: vrijgezellenfeest plannen

Een vrijgezellenfeest, hét feest dat gevierd wordt vooraf aan de bruiloft. In Nederland hoort het feest officieel georganiseerd te worden door de getuige(n) van de bruid of bruidegom. Het doel van het feest is de laatste dag van het ‘singel bestaan’ op een geweldige manier vieren.

Het ultieme vrijgezellenfeest handboek

Ben jij diegene die hét feest van het jaar mag organiseren? Vrijgezellenfeest.nl heeft speciaal voor jou Het ultieme vrijgezellenfeest handboek gemaakt! Organiseer het vrijgezellenfeest samen met Vrijgezellenfeest.nl

Hoe ziet een dag van een vrouwen vrijgezellenfeest eruit?

Weet je wie er komen, is de locatie bekend en heb je al een datum geprikt? Dan kan het leukste gaan beginnen, namelijk het invullen van de hele dag. Ga samen met je mede-organisator bedenken wat een leuke invulling van de dag is. Een wijntje kan wonderen verrichten.

5 praktische tips bij het organiseren van een vrouwen vrijgezellenfeest

Natuurlijk wil je het allerleukste en origineelste feest organiseren voor de aanstaande bruid, maar het is ook een lastige taak. In deze blog worden de beste tips gegeven waar je op moet letten bij het organiseren van een vrijgezellenfeest.
Tip 1: Prik een datum De datum is het belangrijkste onderdeel van het plannen van een vrijgezellenfeest.

Outstanding Events

Een onvergetelijk en actief vrijgezellenfeest op het strand? 
Niet suf in een konijnenpak lopen en boerengolfen maar echt knallen? Outstanding Events laat de vrijgezel en zijn of haar begeleiders ervaren wat het is om nog een keer helemaal los te gaan op een vrijgezellenfeest.  
In een 1, 2 of 3 uur durend programma stroomt de adrenaline als de branding. Met activiteiten als Blokarten, Powerkiten, RIB varen, Branding raften, Branding kajakken, Outdoor lasergame en nog veel meer.