Workshop Styling

0 beoordelingen

Wil jij weten hoe je het beste in jezelf naar boven kunt halen? Welke kleuren je laten stralen?

Tijdens deze workshop staan jij en je vriendinnen, collega’s of de bruid in spe centraal! Beleef samen een gezellige middag en leer meer over kleur, stijl en de laatste modetrends.

Onder het genot van een drankje en een hapje krijgen jullie professioneel advies van een styliste over hoe je het beste uit jezelf kunt halen!

Je leert niet alleen welke stijlpersoonlijkheid bij jou past en hoe je dit vertaald naar je eigen persoonlijkheid, je leert ook welke kleuren bij jou passen. Je gaat zelf aan de slag en maakt een persoonlijk moodboard.

Heb jij kleding in de kast hangen die je niet meer draagt, of waar je over twijfelt, neem het mee! Tijdens de workshop geven we je graag tips en tricks.

Wil je meer weten over deze gezellige workshop? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zit jouw ideale (middag)dag of avond er niet tussen of heb je specifieke wensen?

Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Andere locaties zijn in overleg bespreekbaar.

Prijs vanaf: 39,95

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.