Wellnessfeestje voor vrouwen

1 beoordelingen

De Wellnessfeestjes worden in een mooie, sfeervolle ontspannen ruimte gegeven. Je bent met z’n allen in dezelfde ruimte en wisselt steeds een ontspannend onderdeel af. Iedereen heeft steeds iets te doen en er is ook ruimte om met elkaar te kletsen onder het genot van een kopje thee. Je gaat weer helemaal ontspannen de deur uit! Het vrijgezel krijgt een klein cadeau tasje mee. Deze onderdelen ervaart iedereen:  Rugmassage of Stoelmassage - Voetmassage of Healing - Je eigen massageolie maken - Handen scrubben - Handmassage leren - Automatische massage stoel - Ontspan moment in de kleurenlounge

Vanaf 42.50 per persoon.

  • Cindy 2014-09-01 19:56:03
    We hadden een vrijgezellenfeestje met 3 personen. We hebben een heerlijke, relaxte, en super gezellige tijd gehad. Sarah, onze complimenten voor jou. Je bent een leuke meid die heel begaan is met de personen die er komen. En zeer vakkundig. We komen zeker nog een keer terug!!! Het was TOP!!!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.